3a divisió FEF

Empat de pur avorriment

Poc perill. El Santfeliuenc i el Sants es van haver de conformar amb el repartiment de punts en un duel sense gols en què les arribades a totes dues àrees van ser més aviat escasses

SANTFELIUENC 0 SANTS 0

SANTFELIUENC:Toni, Michel, Jaume Duran, Adri García, Gerard Rovira, Kevin (Romo, 61’), Recort (Pol Reñé, 80’), David López, Sani, Collado i Ferran Roca (Joel Paredes, 73’).SANTS:Yamandú, Brian (Alberto, 82’), Picolo, Aleix, Fabregat, Crivi (Abde, 64’), Juli, Cura, Mario Canti, Borrull (Sumarroca, 64’) i Luis Gaudioso.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Als locals Sani i Gerard Rovira; i al visitant Cura.PÚBLIC:300 espectadors.

El Santfeliuenc i el Sants van oferir un espectacle ben pobre i es van haver de conformar amb un empat. Els locals només van aparèixer a batzegades i sense continuïtat, mentre que els visitants van oferir ben poc en atac. Els primers 45 minuts van ser un homenatge a la irrellevància. Jonatan Collado, el més actiu dels locals, va mirar de portar perill en accions per banda dreta però amb escassa precisió i sense cap referència ofensiva. El Sants va respondre amb ordre defensiu i, al minut 20, una bona acció de Borrull en atac va acabar amb una tímida rematada desviada. La millor opció va estar a les botes del local Adri Recort, però el seu xut es va perdre molt per damunt dels dominis de Yamandú (30’).

Després de la represa, el Santfeliuenc va provar de donar una mica de ritme al joc. Collado va portar de corcoll la defensa visitant i va gaudir de la millor ocasió del partit en una jugada d’estratègia (52’). A partir d’aquí, el Sants va sovintejar una mica més la porteria de Toni i Abde va encadenar dues ocasions seguides passat el minut 70 que van instal·lar la por a les Grasses. En el tram final, els d’Andrés González van intentar fer un pas endavant a la desesperada, però amb més cor que cap, el marcador ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)