2a divisió FEF

Rescat al caire de l’abisme

El protagonista de la jornada. Aleix Coch (Sabadell) revitalitza el seu equip, dona aire al seu entrenador i destensa l’ambient a la Creu Alta amb un doblet decisiu contra l’Espanyol B

Una pancarta que posava “Seligrat, al carrer” –criticada per altres aficionats– va presidir els inicis del partit entre l’Espanyol B i el Sabadell. El clima, amb l’equip en zona de descens, havia convertit la jornada 7 en un xoc a vida o mort per al conjunt arlequinat. I res no va començar bé. Ni la primera, ni la segona part, en què els arlequinats van rebre sengles gols (0-2). Però aleshores va aparèixer la figura d’Aleix Coch, el jugador més destacat de les set primeres jornades per al Sabadell, que amb dues dianes va enviar el partit a un final agònic i que el debutant Antonio Domínguez va rematar en el temps afegit per a deler de l’afició arlequinada (3-2).

Coch va canviar els xiulets i els crits de dimissió en contra del seu entrenador per ànim i esperança. I va resultar. “S’ha pogut veure al camp que, sigui quina sigui la situació, el que farem és defensar aquesta samarreta fins al final”, explicava el màxim golejador de l’equip. Abans de començar el curs, el central havia marcat en tota la seva carrera quatre dianes; però enguany, en set partits, n’ha marcat les mateixes. “En el nostre equip és molt important l’estratègia i aquesta temporada estic tenint la fortuna i l’encert que gairebé cada pilota que toco acaba en gol”, admetia. El domini del joc aeri i la seva habilitat golejadora han convertit l’exjugador del Nàstic en un imprescindible per a Toni Seligrat: el curs passat va jugar el 79% dels minuts i enguany no s’ha perdut ni un minut. “No només en atac. En aquesta temporada en córners amb prou feines ens rematen. Ell ens està donant molt en aquest aspecte; té un cap privilegiat que va fenomenal per dalt”, valorava l’entrenador, Toni Seligrat: “Tant de bo mantingui el ritme i pugui ser el màxim golejador de la lliga”, bromejava el tècnic. De moment, és segon en el rànquing amb Pedro (Lleida) i Marc Mas (Olot).

ELS VESTIDORS

S’ha pogut veure que, sigui com sigui, defensarem aquesta samarreta fins al final
Aleix Coch
central del sabadell
No només en atac. En aquesta temporada en córners amb prou feines ens rematen
Toni Seligrat
entrenador del sabadell

Els dubtes i la dualitat de Toni Seligrat

“En el minut 60, jo pensava el mateix que vosaltres [a la premsa], el mateix que l’afició, els dirigents i que la meva mare”, va dir el tècnic deixant entreveure que era conscient que es jugava el seu càrrec en el partit contra l’Espanyol i, molt especialment, quan l’equip perdia per 0-2. “I és normal en aquests tipus de situacions. Però a la vegada jo sé que aquí a Sabadell, la gent confia en mi. Els directius, els jugadors, la premsa i fins i tot l’afició. I aquesta confiança ha estat el que ha fet que hàgim encertat i que ens hàgim endut el triomf. Per això, la victòria és de tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)