3a divisió FEF

L’Ascó no aixeca el cap

3a divisió. El conjunt verd ha sumat dos punts dels últims 18 possibles i ha passat de mirar al quart lloc a fixar-se en els llocs de permanència

No només no hi va haver la reacció buscada sinó que el Cerdanyola n’hi va clavar tres. L’Ascó passa per un moment mol delicat, ancorat en la setzena posició i amb molt mal auguri de cara al futur. Ha passat de guanyar dos dels tres primers partits en la lliga a caure, sense opcions en quatre dels últims sis. El conjunt riberenc vol tornar a aixecar el cap, però setmana rere setmana rep una clatellada de categoria.

És temps de reflexió a la Ribera d’Ebre perquè les sensacions no són gens bones. La derrota contra el Cerdanyola (3-0) ha estat la gota que ha fet vessar el got de la confiança d’un equip que va començar molt bé en la pretemporada i en els primers partits de curs, però que no ha tingut continuïtat quan la resta dels equips han començat a engegar els motors i a rodar-se. “Hem de córrer com el rival. Al principi de temporada sí que és cert que posàvem la intensitat que tocava, però fa dues jornades que no reconec l’equip. I el màxim responsable soc jo”, va manifestar l’entrenador de l’Ascó, Leo López que va arribar a principis de curs per substituir Santi Castillejo (al filial de l’Osasuna): “Per millorar, primer hem de recuperar lesionats [acaba de recuperar-se Bertomeu] especialment en la davantera i tornar a tenir la intensitat que teníem al principi de curs”, hi va afegir el tècnic verd. I és que no només són les derrotes, sinó també la manera: els asconencs han encaixat nou gols en els últims quatre partits i, en canvi, no n’han marcat cap sent el segon equip menys golejador de la lliga (3 gols).

La nova gespa, a punt per ser utilitzada

Un dels factors que ha condicionat l’inici de curs de l’Ascó ha estat que no ha pogut disposar del seu camp en tot l’estiu per la substitució de la gespa natural a la gespa híbrida. Els riberencs han hagut de jugar sis partits seguits a domicili per aquesta circumstància i, a més, no s’hi han pogut entrenar. Quan ha hagut de jugar a casa ho ha fet al camp annex. De cara al pròxim partit, que es disputarà divendres contra el Sant Andreu, la nova gespa ja podrà ser utilitzada per primera vegada en una superfície pionera al país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)