Girona

Lozano, titular amb Hondures

Internacional. El davanter del Girona va disputar 57 minuts en l’empat d’Hondures amb els Emirats Àrabs jugat a Barcelona

CHOCO LOZANO

El seleccionador d’Hondures, Carlos Tabora, va col·locar com a titular el Choco Lozano en el partit que la selecció catracha va disputar ahir a Barcelona contra els Emirats Àrabs. En el partit amistós, el davanter del Girona va tenir força participació i, amb ell al terreny de joc, Hondures es va avançar al marcador amb una diana de Quioto (18’). En el tram final de la primera meitat, l’equip dels Emirats Àrabs va restablir la igualada amb un gol d’Omar. En l’arrencada del segon temps, Lozano va ser substituït per Álex López (57’). Sense cap més compromís internacional amb Hondures en els propers dies, i amb la sort d’haver jugat ben a prop de Girona, l’atacant dels blanc-i-vermells es podrà reincorporar immediatament a les ordres d’Eusebio.

Més enllà del que va passar al terreny de joc, l’enfrontament entre Hondures i els Emirats Àrabs va estar condicionat per l’exigència del combinat de l’Orient Mitjà de jugar el partit a porta tancada. Aquest fet no va agradar gens a la nombrosa comunitat hondurenya establerta a Catalunya. Alguns dels aficionats de la selecció centreamericana van aconseguir accedir a l’estadi Lluís Companys trencant una porta, però la seguretat de la instal·lació els va acabar desallotjant.

Stuani, avui; Bounou, demà

Pel que fa als altres dos jugadors del Girona que tenen compromisos internacionals, Cristhian Stuani ha d’entrar en joc aquest matí amb l’Uruguai. El conjunt celeste disputa un partit amistós a Seül contra la selecció de Corea del Sud. La gira asiàtica de Stuani viurà un segon capítol dimarts, a Saitama, contra el Japó. Demà serà el torn de Bounou amb el Marroc. El porter blanc-i-vermell juga a Casablanca un partit de classificació per a la copa d’Àfrica contra les Illes Comores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)