3a divisió FEF

Confiança quan van mal dades

3a divisió. En la penúltima posició i després de dos punts sumats dels darrers dotze, la Grama és lluny de les posicions capdavanteres. Tot i això, el tècnic Toni Díaz manté tot el suport

La Fundació Esportiva Grama no està vivint a tercera l’idil·li que s’havia plantejat a l’estiu. Després de quatre ascensos consecutius, des de l’entitat colomenca ja parlaven de l’objectiu de pujar a segona divisió B, però ni de bon tros està sent un curs de flors i violes: “Els resultats no són els previstos”, transmet l’entrenador colomenc Toni Díaz, en una entrevista als mitjans del club, que tot i el mal moment no renuncia a parlar de fites més ambicioses.

És la idiosincràsia del club, fundat per retornar el futbol de Santa Coloma de Gramenet a la divisió de bronze. “Si el Badalona va sumar set triomfs seguits l’any anterior i va passar de les posicions de descens a la lluita per la promoció d’ascens, per què no podem igualar aquesta ratxa?”, es planteja Díaz, que agafa el conjunt escapulat com a referència a seguir. Però fins ara, en aquestes nou primeres jornades, els números del conjunt colomenc són pèssims, amb dos punts de dotze possibles en el darrer mes i una penúltima posició inquietant. En qualsevol altre moment, el mister de Can Peixauet tindria les hores comptades, però aquesta estadística no fa perillar Díaz a la banqueta, que té el suport total tant dels jugadors, la directiva i la direcció tècnica. “L’equip ha de confiar en si mateix, treballar de valent i sumar resultats positius com més aviat millor”, assegura.

Amb 15 dianes encaixades, reforçar la parcel·la defensiva és una de les obsessions que té el tècnic. L’equip fa aigües al darrere i ha perdut la solidesa que el va convertir en campió del grup 1 de primera catalana el curs passat: “En l’aspecte ofensiu es generen ocasions i en qualsevol moment pot arribar la victòria. Hem de millorar molt defensivament. Som el conjunt més golejat de la categoria, i el canvi depèn de la nostra actitud”, analitza Díaz.

LES FRASES

Els resultats no són els previstos, però l’equip ha de confiar, treballar de valent i sumar resultats positius com més aviat millor

SUPORT

En atac es generen ocasions, però hem de millorar molt defensivament; som l’equip més golejat
Toni Díaz Losquiño
entrenador de la fund. grama
Tot i la crisi de resultats, els jugadors continuen creient en el tècnic

Un estadi buit tot i l’ascens al futbol estatal

D’altra banda, un dels altres punts que preocupen la fundació és la falta d’assistència d’aficionats al Municipal de Santa Coloma. En els quatre partits disputats com a locals, la mitjana d’espectadors ha superat amb prou feines el centenar; unes xifres habituals en molts camps de la categoria, però que a l’entitat colomenca aspiraven millorar. Hi ha el record de la gran quantitat de gent que arrossegava la UDA Gramenet quan militava a segona B, i la fundació pretenia recuperar bona part d’aquell suport. De fet, el dia que l’equip va aconseguir l’ascens a tercera, fa uns mesos, les graderies del Municipal feien patxoca, amb més de 2.500 espectadors, però això no s’ha tornat a repetir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)