Reus

El visitant alliberat

Reus. Les tres victòries a fora entre la lliga i la copa són l’aval amb què l’equip roig-i-negre, que nota menys pressió a camp contrari, visita avui un dels grans, un Sporting fiable a El Molinón

Sempre ha estat un equip competitiu en qualsevol escenari, amb personalitat encara que jugui fora de casa. Aquesta temporada, probablement, s’hi afegeix el fet que és a camp contrari on nota menys la pressió per la delicada situació que viu, amb una plantilla mancada d’efectius, ja que és a casa on se suposa que ha d’acumular els punts que li permetin sobreviure. Com a visitant hi té menys a perdre. Així, el Reus ha aconseguit les tres victòries d’aquesta temporada –dues en la lliga i una en la copa– en terreny de joc aliè, i amb aquest aval visita avui un dels equips grans de la lliga, l’Sporting, favorit per lluitar per l’ascens. Els asturians, més febles a camp contrari, són especialment fiables a El Molinón, on encara no han perdut, han guanyat tres partits, n’han empatat un i només han rebut un gol.

“És un equip fet per estar a la part alta, amb molt bons jugadors”, afirma el tècnic del Reus, Xavi Bartolo, que sap que hauran de mostrar la versió de les millors tardes per aconseguir un bon resultat a Gijón. La recepta, segons Bartolo, és clara: “Hem de superar la fase inicial, tenir la iniciativa del joc i ser protagonistes amb la pilota.” A més, el tècnic de Bellvís considera que el seu equip ha de millorar en defensa, ja que en els dos últims partits ha rebut quatre gols: “Aquesta setmana hem posat atenció a recuperar la solidesa defensiva. Si volem aconseguir certa regularitat, i tenir més possibilitats de guanyar els partits, hem de ser més sòlids.”

El Reus encadena dues derrotes, a Almeria i contra el Granada, i Bartolo és conscient que tornar a perdre els podria passar factura en l’aspecte anímic. Haurà de tornar a comptar amb jugadors del filial, ja que manté les baixes de Villanueva, Carbia, Ricardo i Querol. Recupera Àlex Carbonell, tot i que el migcampista encara no està al cent per cent.

22 equips
sense propera

ELS VESTIDORS

Entenc el descontentament. Intentarem superar la petita crisi que arrosseguem i que la gent respongui
Rubén Baraja
entrenador de L’SPORTING
Hem de superar la fase inicial, tenir la iniciativa del joc i ser protagonistes amb la pilota. I hem de guanyar solidesa
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)