Territorial

Necessitats diferents a la Jonquera i a Lloret

1a catalana. El duel gironí enfronta els jonquerencs, que volen sortir de la zona baixa, contra un Lloret que es vol tornar a enganxar a dalt

La setena jornada a primera catalana es disputarà integrament aquest diumenge pel que fa als representants de la demarcació. El partit més destacat enfrontarà a les quatre de la tarda dos equips que venen de perdre però que es troben en situacions ben diferents. La Jonquera vol agafar aire en forma de victòria, mentre que el Lloret vol els tres punts per consolidar-se en la part alta.

A primera hora (11.30 h), el Llagostera B també buscarà un triomf que li doni confiança al camp del Sabadell Nord, un rival que contra pronòstic obté millors resultats quan juga a domicili que no pas quan ho fa al seu terreny de joc. Ja al migdia, el Palamós visita el Can Vidalet (12.10 h) amb l’objectiu d’atrapar el seu rival en la classificació. A les 12.30 h, el Farners de Lluís Padrós mirarà d’aconseguir la primera victòria del curs al camp de la Guineueta, rival directe en la zona baixa de la classificació.

Rivals incòmodes

Pel que fa al Banyoles i al Girona C, els dos s’enfrontaran a equips osonencs. El Banyoles rebrà a les 5 de la tarda un Vic que la setmana passada va estrenar nou tècnic, Albert Cámara, amb una victòria. Els d’Adam Fontes compten per victòries els seus partits a casa.

Pel que fa al Girona C, l’equip d’Àxel Vizuete té un desplaçament sempre complicat al camp del Manlleu. L’equip manlleuenc va encadenar quatre victòries en les primeres quatre jornades, però ara ja en fa dues que no guanya, amb un balanç d’una derrota i un empat. El filial gironí, per la seva banda, encara no coneix la derrota aquest curs i ha obtingut quatre victòries i dos empats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)