3a divisió FEF

Una qüestió de dinàmiques

Desafortunats. La Grama fa el millor partit del curs i mereix més sort, però l’Horta, que es cola en zona d’ascens, és més efectiu

FUND. GRAMA 0 HORTA 1

FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Chica, Rojas (Cristóbal, 78’), Juan Carlos, Pluvins, Ñito, Fran Piera (Lolo, 71’), Buba, Cristo i Llorenç (Duarte, 89’).HORTA:Eric, Guillem, Castillo, Morales, Vives, Domi (Carricondo, 78’), Adri Lledó, Narcís Barrera, Jordan (Borruel, 67’), Coco i Nahuel (Galeano, 31’).GOLS:0-1 (50’) Vives.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:als locals Cristo, Pluvins i Cristóbal; i als visitants Domi, Lledó i Galeano.T.V.:amb vermella directa al local Javi Chica (85’) i per doble groga al visitant Morales (73’).PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

Millor partit del curs però mateix premi. La Fundació Grama va protagonitzar a Can Peixauet la seva millor versió de la temporada però no va aprofitar les múltiples ocasions que va tenir. Els barcelonins, en canvi, en van fer prou amb una acció a pilota aturada per guanyar.

Llorenç, tot just començar, i Cristo, amb dues pilotes al pal, van perdonar l’Horta, que es va mostrar lluitador però totalment superat pel conjunt colomenc. Just després de la rematada al pal de Llorenç, Buba també va tenir una gran opció d’obrir la llauna, però entre Eric i un defensa van conjurar el perill. En canvi, l’Horta, per la seva banda, no va ser tan benèvol en atac i Joan Vives va fer el 0-1 definitiu en servir un servei de cantonada de Domi. Amb avantatge mínim per als visitants, en el tram final tots dos equips es van quedar amb deu jugadors, però, tot i intentar-ho, la Grama no va trobar l’empat que hauria estat totalment merescut. D’aquesta manera, els visitants ja son quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)