3a divisió FEF

El Llagostera, líder després de gairebé quatre anys i mig

3a divisió. L’equip d’Oriol Alsina no liderava la taula des de l’última jornada de la temporada 2013/14, la que va acabar amb l’ascens a segona A

El Llagostera està totalment embalat, fins al punt que després de guanyar el Martinenc dissabte passat (1-0) es va col·locar líder del grup cinquè de tercera divisió, una situació privilegiada que, si ve té una petita trampa –el Prat (2n amb 21 punts) i l’Hospitalet (3r amb 20) tenen un partit menys que els gironins (22)–, demostra l’excel·lent estat de forma dels d’Oriol Alsina, que enllacen tres victòries seguides i que fins ara ho han guanyat tot com a locals (quinze punts sobre quinze possibles al municipal).

Després d’uns últims anys dolents i de molt patiment –el Llagostera jugava a segona A la temporada 2015/16– sembla que el conjunt gironí ha recuperat les bones sensacions i també els resultats. Pel que fa a la situació classificatòria, el Llagostera feia gairebé quatre anys i mig que no ocupava la primera posició en la taula, concretament des de l’11 de maig del 2014, quan els llagosterencs van superar l’Elx al municipal (1-0) i es van assegurar el lideratge del seu grup a segona B la temporada 2013/14, la que va culminar amb l’històric ascens al futbol professional. Ha plogut tant des d’aleshores que d’aquell equip només queden com a supervivents el capità Pitu Comadevall, Aimar Moratalla, Òscar Álvarez (llavors central i ara segon entrenador) i Oriol Alsina, que ha tornat a agafar les regnes a la banqueta després d’un any sense entrenar.

I ara, derbi a Vilatenim

El Llagostera intentarà continuar la bona ratxa diumenge que ve a Vilatenim (a les 17 h) en el derbi gironí de la categoria contra el Figueres, que el cap de setmana passat va sumar un important triomf al camp del Terrassa (0-1) i que arribarà a la cita amb la moral alta.

CAMPIONS DE GRUP

Pitu, Aimar, Òscar Álvarez i Alsina, els supervivents del Llagostera-Elx B de l’11/5/2014 (1-0)

AMB TRAMPA

El Prat (2n, 21 p.) i l’Hospitalet (3r amb 20) tenen un partit menys que els gironins (22)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)