Girona

Maffeo, el més productiu

Operació amb èxit. El carriler dret ha estat fins ara el futbolista que millor ha aprofitat l’etapa en el Girona com a cedit pel Manchester City

El vincle entre el Girona i el Manchester City va començar l’estiu del 2015. Des de llavors, els dos clubs han acordat fins a quinze operacions en forma de cessió, la majoria sense un impacte important en les plantilles dirigides per Pablo Machín, tant a segona A, com el curs passat a primera divisió. De fet, només Pablo Maffeo ha convertit la seva estada en el Girona, repartida en tres temporades, en una oportunitat per fer el salt a un club europeu de prestigi com ara l’Stuttgart, de la primera alemanya –l’entitat va pagar 10 milions l’estiu passat al Manchester City.

El de Sant Joan Despí va tenir una trajectòria ascendent en el club gironí, i és que, després de dues cessions durant el mercat d’hivern en què va jugar poc menys d’una quinzena de partits en cadascuna, en la campanya passada a primera, el carriler dret va mostrar la seva vàlua i capacitat física –33 partits i 2.645 minuts de joc en total.

Una altra operació prou profitosa per al Girona va ser la de Florian Lejeune. El City va comprar el francès al Girona per cedir-lo a Montilivi, un fet que va permetre gaudir del central per segona temporada consecutiva abans que l’estiu del 2016 el club citizen decidís traspassar-lo a l’Eibar per 1,5 milions –els guipuscoans el van vendre al Newcastle l’any següent per 10 milions. Desgraciadament, la majoria de les operacions entre el Girona i el City no han estat del tot productives. Nwakalli i Angeliño van ser presentats però ni van debutar i futbolistes com ara Pablo Marí, Marlos Moreno o Kayode no es van guanyar la confiança del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)