3a divisió FEF

El Figueres, a punt per rebre el Llagostera

3a divisió. Els de l’Alt Empordà encadenen tres jornades sense perdre i en el darrer partit van aconseguir un triomf de prestigi a Terrassa

El Figueres del centenari comença a carburar. L’equip de l’Alt Empordà encadena tres jornades sense perdre –dues victòries i un empat– i arribarà al duel gironí contra el Llagostera en el millor moment des que va començar la temporada. La plantilla dirigida per Joan Esteva ja va fer, fa dos caps de setmana, l’aturada obligatòria a conseqüència de la lliga de 21 equips i en el seu retorn a la competició va aconseguir tres punts de mèrit en la visita a l’Olímpic de Terrassa (0-1).

Els figuerencs van aprofitar l’aturada als despatxos, perquè, durant aquest parèntesi, van incorporar finalment el davanter centre veneçolà Sergio Álvarez, que aportarà més pólvora juntament amb Xavi Ferrón, autor ja de dos gols, recuperat fa poc més de quinze dies procedent del Girona C.

En la prèvia, presentació de la base

El Figueres va anunciar que en els prolegòmens del duel contra el Llagostera realitzarà la festa del futbol base. L’estadi de Vilatenim serà l’escenari de la tradicional presentació de tots els equips del futbol formatiu de l’entitat, que desfilaran damunt la gespa i es faran les pertinents fotografies a partir de les 15 h. L’entrada a Vilatenim serà gratuïta per als socis de la Unió, costarà 5 euros per als socis del Peralada i 10 euros per als que no ho són de cap dels dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)