Girona

Bounou i Stuani, amb milers de quilòmetres per fer

Internacionals. Afronten un viatge des de les illes Comores i el Japó, respectivament, però el Girona espera que demà ja puguin entrenar-se

Stuani

bounou

A diferència del Choco Lozano, que va tancar la seva participació amb la selecció d’Hondures dijous passat amb un partit contra els Emirats Àrabs disputat a l’estadi Olímpic de Montjuïc, els altres dos integrants del Girona amb compromisos internacionals –Stuani i Bounou–, van afrontar un nou duel amb l’Uruguai i el Marroc tot just ahir. A més, en els dos casos el partit es va disputar a milers de quilòmetres de Montilivi: l’Uruguai va visitar el Japó i el Marroc va competir a les illes Comores.

Pel que fa a la participació, Bounou no va jugar ni un sol minut en el partit de classificació per a la copa Àfrica que la selecció marroquina va empatar (2-2) contra les illes Comores. Si en el duel de la setmana passada el seleccionador sí que va apostar per ell, ahir Hervé Renard va tornar a confiar en el porter del Màlaga Munir.

En el cas de Stuani, tot semblava indicar que el davanter del Girona no tindria minuts a Saitama contra el Japó però la lesió del seu company de selecció, Maxi Gómez, va provocar que Stuani sortís al terreny de joc per jugar els últims cinc minuts. En el moment que l’atacant gironí va entrar al camp, el resultat ja era el 4-3 a favor dels japonesos amb què va acabar el partit.

Tres entrenaments

Les Comores i el Japó es troben a 7.000 i a 10.000 quilòmetres respectivament de Girona, i la tornada cap a Montilivi de ben segur que serà feixuga per als dos futbolistes. L’objectiu és que tots dos puguin posar-se a les ordres d’Eusebio en l’entrenament de demà i que, tenint en compte que divendres l’equip tindrà festa, puguin fer tres sessions preparatòries completes amb la resta dels seus companys abans del partit de dilluns a Anoeta. Per aconseguir-ho, Stuani ha avançat el vol, mentre que Bounou torna amb la resta de l’expedició. Un cop a Girona, caldrà veure quin ha estat el desgast per aquests desplaçaments tan llargs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)