2a divisió FEF

Una deu d’or els espera

Copa. El Lleida i el Sant Andreu estan a un pas de classificar-se per als setzens i enfrontar-se a un equip de primera de competició europea

Davant les insalvables dificultats que posa el sistema perquè els equips amateur o semiprofessionals no puguin aspirar mai a arribar a cotes altes en la copa, la tercera eliminatòria s’ha convertit en la final per als modestos. Hi haurà celebracions o grans decepcions perquè el premi pot salvar econòmicament la temporada. Passar l’eliminatòria d’avui significa que el sorteig dels setzens de final, emparellarà els equips de segona b i tercera amb un equip de primera divisió que juga competició europea. Els modestos s’asseguren un bon pessic en forma de taquillatge i els grans, que les primeres eliminatòries no destorbin gaire.

El sistema, doncs, és perfecte a la pràctica i encara més per al Lleida i el Sant Andreu, que són els dos equips catalans que han arribat a la tercera eliminatòria. A partit únic, blaus i andreuencs intentaran fer saltar la banca i que el sorteig els emparelli amb un peix gros. Els de la Terra Ferma ja tenen experiència quan la temporada passada van jugar i superar la Real Sociedad, mentre que els andreuencs ja van jugar contra l’Atlético de Madrid fa cinc anys.

“És una final per als equips modestos perquè seria un orgull passejar el nom del Lleida en la primera plana futbolística del continent”, deia Gerard Albadalejo, que afirma que el seu equip està a l’altura del repte: “Veig l’equip molt preparat.” Al davant tindrà un rival que no passa pel seu millor moment, ja que l’Ebre de l’entrenador català Manolo González és cuer en la mateixa lliga que els blaus i encara no coneix el triomf.

Si el Lleida arriba com a favorit a l’eliminatòria, el Sant Andreu tot el contrari. Els quadribarrats ja es van desfer del Cornellà (segona B), el Gernika (segona B) i ara hauran de batallar contra el Calahorra, setè classificat del grup segon de segona B. A diferència dels blaus, però, el partit serà a casa. “Tenim la responsabilitat i la il·lusió de poder igualar les forces contra un equip superior. No era normal guanyar el Cornellà ni el Gernika i continuarem barallant-nos contra aquesta normalitat”, va indicar l’entrenador dels andreuencs, Mikel Azparren.

Tenim la responsabilitat d’intentar igualar les forces contra un rival de superior divisió
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
Ahir
Elx - Còrdova
X-x
Avui
Saragossa - Cadis
21 h
St. Andreu - Calahorra
20.30 h
Racing - Logroñés
20.30 h
Ebre - Lleida
17 h
Llorca -Cultural
20.45 h
Lugo - Alcorcón
20 h
Melilla - Ontinyent
20.45 h
Mutilv. - Villanovense
20.15 h
Demà
Rayo M. - Sporting
20 h
Almeria - Reus
21 h
M’espero l’Ebre de la copa que ho està fent increïblement bé en les eliminatòries
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
Necessitem el partit contra el Sant Andreu per tornar a endollar-nos i tirar el partit endavant
Miguel Sola
entrenador del calahorra
Hem d’estar tranquils però necessitem guanyar com abans millor i ara toca la copa
Manolo González
entrenador de l’ebre

El Sant Andreu demana calma

La Federació Espanyola de Futbol ha advertit el Sant Andreu de clausura o multa econòmica si es tornen a llançar objectes al camp. Així ha quedat determinat després de les conclusions extretes a l’acta de l’últim partit de la temporada passada al Narcís Sala entre el conjunt andreuenc i el Castelló, que va acabar amb alguns disturbis en finalitzar l’enfrontament. D’aquesta manera, en un comunicat, l’entitat ha demanat als aficionats que assisteixin al partit de copa contra el Calahorra d’avui que s’abstinguin de llançar objectes al terreny de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)