1a femenina

Amb la moral pels núvols

Champions League fem. El Barça s’enfronta al Glasgow (18.30 h) en un gran moment de forma després de golejar el Rayo amb quatre gols d’Alexia

Setmanes atrafegades per al femení blaugrana –set partits en 22 dies–, que l’equip va començar de la millor manera possible amb una golejada d’escàndol contra el Rayo Vallecano (9-1) liderada per la recent guardonada màxima golejadora catalana de l’any passat. Alexia Putellas va ser l’autora de quatre gols, una fita que la situa al capdamunt de la taula de golejadores de la lliga i que permet el Barça afrontar l’anada dels vuitens de final contra el Glasgow City (18:30 h, #Vamos) carregat de confiança.

“No només pels gols marcats, sinó per com vam jugar i com vam fer que el rival no se sentís còmode en cap moment. Ens deixa amb molt bones sensacions”, explica la migcampista de Mollet, una de les jugadores més experimentades de la plantilla blaugrana i que té clar quin camí ha de seguir l’equip en la Champions: “No vam començar bé la competició [derrota en l’anada dels setzens de final] i tenim clar que aquella és una situació que no es pot tornar a repetir.”

Purament ‘scottish’

A davant, el conjunt de Fran Sánchez hi tindrà un Glasgow City que compleix amb els estereotips dels equips britànics i que arriba al matx en el clímax de la temporada. Les escoceses es podrien proclamar campiones de lliga si vencen l’Hivernian, el seu màxim rival, el proper cap de setmana. “És un equip molt físic, rocós i que li agrada el contacte. Però també tenen qualitat al mig del camp i jugadores ràpides al davant”, va explicar el tècnic , convençut que el Barça també arriba al matx en un gran moment: “Canviem de competició i el rival el coneixem menys, però estem en dinàmica positiva, estem creixent i ho hem d’aprofitar”, va afegir.

LES FRASES

No només pels gols, però la golejada contra el Rayo ens deixa molt bones sensacions
Alexia Putellas
migcampista del barça
L’ensurt de l’última eliminatòria és una experiència per veure que no hi ha partits fàcils
Fran Sánchez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)