Territorial

Granell: “He passat per totes les categories i m’omple d’orgull”

Futbol. El migcampista del Girona i Marta Corredera, protagonistes de la VII Gala de les Estrelles del Futbol Català

El futbol català ha viscut avui la VII Gala de les Estrelles del Futbol Català. El migcampista del Girona, Àlex Granell, ha recollit el premi al millor futbolista de l’últim any i exerceix d’exemple al creixement constant, ja que va any rere anys va anar pujant categories per passar de primera catalana fins a primera divisió. “El reconeixement no és només per la meva darrera temporada. Jo sóc un futbolista que he passat per totes les categories, fet que m’omple d’orgull. Que rebi aquest premi hauria de ser motiu d’il·lusió per tots els nens i nenes que estan als clubs de Catalunya, que vegin que amb amor per aquest esport, el dia de demà poden arribar a l’elit. En els inicis de la meva trajectòria mai m’hagués imaginat ser jugador professional, perquè vinc del futbol regional i amateur, però a mesura que he arribat al futbol professional, m’he vist capacitat per competir amb els millors.” Granell ha aprofitat per fer un discurs ambiciós, instant el Girona a perseguit “cotes més altes.”

El premi per a la millor futbolista ha anat a Marta Corredera, que ja va ser guardonada en la temporada 2013-2014. “Anar al Llevant ha estat un canvi positiu. M’agraden els reptes i, quan em van trucar, vaig ser valenta i m’hi vaig tirar. L’Atlético i el Barça estan un esglaó per sobre de la resta, però el nostre objectiu a mig termini és estar a dalt i molestar-los.”

Altres premis han estat el de millor entrenador per a Rubi i Sergio González, millor promesa per a Carles Aleñá, millor àrbitre a Xavier Estrada o el de jugadora amb més projecció a Berta Velasco. Els màxims golejadors (Jonathan Soriano, Mariano i Alexia Putellas) no han pogut recollir el guardó i han fet arribar un vídeo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)