Girona

Mojica, baixa de llarga durada al Girona per una lesió d’encreuats

Contratemps. El mundialista colombià, pel qual el Girona va pagar 5 milions al Rayo a l’estiu, no ha ni debutat aquest curs. El club podrà fitxar fora de termini

Johan Mojica va patir durant l’entrenament de dimarts una lesió que el portarà fins a la sala d’operacions després de confirmar-se els pitjors pronòstics: trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. El colombià, que no ha disputat aquest curs ni un partit oficial –va jugar la segona meitat de l’amistós contra el Tolosa–, era una de les grans esperances del Girona ara que ja enfilava la recta final de la lesió que va patir durant la pretemporada. La seva baixa, que s’allargarà no menys de sis mesos, farà que al club se li obri una finestra per fitxar tot i que el termini està tancat des del 31 d’agost.

Mojica, que va disputar tots els minuts possibles amb Colombia durant el mundial, va ser l’aposta més impactant del Girona aquest estiu. El club de Montilivi va pagar pel futbolista 5 milions d’euros al Rayo Vallecano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)