Girona

Una finestra molt limitada

Mercat espanyol. El Girona no pot fitxar a l’estranger i està obligat a buscar a 1a i 2a A

La baixa de llarga durada de Mojica fa que al Girona se li obri, exclusivament per a ell, una finestra per fitxar, malgrat que el mercat es va tancar el 31 d’agost. Tot i això, és una finestra limitada perquè només serveix per a futbolistes que juguin a Espanya. Per exemple, Quique Cárcel no pot anar a trucar la porta del Manchester City i demanar la cessió d’Oleksandr Zíntxenko, un futbolista que encaixaria ara a la perfecció en la plantilla d’Eusebio. Tampoc la de Zeca, un dels objectius de l’estiu però que està jugant al Brasil. L’àrea esportiva haurà de buscar el relleu de Mojica en la LFP. I el mercat de la segona A sembla molt més a l’abast que el de primera, en què els titulars són inaccessibles i els clubs no tindran tampoc gaire predisposició per reforçar un equip de la mateixa categoria.

El límit salarial, que va ser un fre mentre el mercat estava obert per a tothom, no seria ara el principal problema, ja que hi ha uns ajuts estipulats perquè els clubs que tinguin lesions de llarga durada i s’hagin quedat sense marge econòmic puguin maniobrar. El Girona –i tots els clubs amb fitxes lliures– poden fitxar sempre jugadors que estiguin a l’atur.

Hi ha també la possibilitat que el Girona descarti fitxar i aprofiti el que té a casa. Per al carril esquerre, Eusebio disposa d’Aday i des de fa unes setmanes també de Carles Planas, un cop recuperat de la lesió. En el Peralada hi ha ben poques alternatives de jugadors en aquesta demarcació amb capacitat per fer el salt al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)