2a divisió FEF

A les portes del premi gros

KO a Saragossa. El Lleida, perjudicat per dues decisions arbitrals polèmiques en el segon temps, cau eliminat en la seva visita al camp de l’Ebre tot i avançar-se amb un gol d’Albístegui

ebre 2 lleida 1

EBRE:Salva; Jon Ander, Michele Diana, Ubay, Teo Tirado (Sergio Cortés, 68’); Liñán, Sandro (Javi Cabezas, 63’), Gerrit; Víctor Garcia (Mainz, 53’), Raúl González i Tiago.LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres; Dalmau (Pedro Martín, 75’), Trilles, Tano, Joan Oriol; Cano (César Soriano, 75’), Noel Carbonell, Albístegui, Musa; Alpha i Juanto.GOLS:0-1 (44’) Albístegui. 1-1 (72’) Ubay, de penal. 2-1 (81’) Sergio Cortés.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:als locals Sergio Cortés, Salva i Javi Cabezas; i als visitants Dalmau i Trilles.

Enguany el Camp d’Esports no rebrà cap equip de primera línia, d’aquells que competeixen a Europa. El Lleida tenia ahir l’oportunitat d’aconseguir un bitllet per als setzens de final de la copa però no la va aprofitar. El conjunt blau, de fet, va perdre per primer cop aquesta temporada contra un Ebre que, amb molt poc, va imposar-se. De res no va servir el gol d’Albístegui just abans del descans, ja que després de la represa els de casa van aprofitar dues decisions molt qüestionables de l’àrbitre –un penal que només va veure ell i un possible fora de joc no assenyalat– per marcar dos gols i capgirar el resultat.

D’entrada, el partit d’ahir tenia un condicionant important: l’escenari. L’Almozara és un camp petit i de gespa artificial en què jugar a través de la combinació és una quimera. I això va perjudicar el joc habitual del Lleida. La pilota va volar més que no pas va rodar. L’Ebre hi està més acostumat, però tot i això tampoc no va arribar a agafar les regnes del matx. De fet, els de Manolo González es van mostrar com un bloc erràtic i Pau Torres gairebé no va haver d’intervenir. El porter local, en canvi, va tenir uns quants ensurts. En el 9, per exemple, ho va intentar Juanto amb un xut ajustat que Salva va aturar. Deu minuts després, Albístegui xutaria fora en una molt bona posició per marcar. En el 33 va arribar el primer ensurt per als de la Terra Ferma. Dalmau va cometre un penal clar que, per fortuna, Gerrit va enviar als núvols. Tot i l’acció, la dinàmica del partit es va mantenir i, just abans del descans, el Lleida va obrir la llauna gràcies a un refús que Albístegui va enviar al fons de la xarxa (44’).

Amb polèmica

En els primers instants del segon temps el Lleida va continuar generant més perill, i tant Alpha com Juanto, amb dos xuts, van tenir a tocar el 0-2. Amb el pas dels minuts, però, l’Ebre va incrementar la seva pressió sobre l’àrea visitant. Val a dir, això sí, que el que va posar en el partit els aragonesos va ser un penal que només va veure Muñoz Pérez i que Ubay no va desaprofitar (72’). Aquest gol va deixar descol·locat el conjunt d’Albadalejo, que encaixaria el segon i definitiu gol deu minuts després, quan Sergio Cortés va culminar una acció col·lectiva en què els blaus van reclamar fora de joc. A partir de llavors, l’Ebre va demostrar ser un equip amb ofici i va aturar el joc de forma constant davant un Lleida que ho va buscar amb tota l’empenta del món, però al qual li va mancar el punt d’encert necessari per marcar un altre gol.

Dimarts
Elx - Còrdova
1-4
Ahir
Saragossa - Cadis
0-1
St. Andreu - Calahorra
1-0
Racing - Logroñés
1-0
Ebre - Lleida
2-1
Llorca -Cultural
0-3
Lugo - Alcorcón
1-0
Melilla - Ontinyent
2-0
Mutilv. - Villanovense
1-3
Avui
Rayo M. - Sporting
20 h
Almeria - Reus
21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)