Territorial

El Girona C i l’idil·li amb el gol

1a catalana. El segon filial dels de Montilivi s’ha col·locat líder de la competició després de protagonitzar una gran arrencada ofensiva: els d’Àxel Vizuete han marcat 19 gols en set jornades i tenen en atac uns inspirats Uri Santos i Poveda

Després de set jornades disputades a primera catalana, el lloc més alt de la classificació ja ha estat ocupat per tres equips de la demarcació: el Banyoles, el Lloret i el Girona C, que aquesta setmana ha recuperat el lideratge. Els d’Àxel Vizuete van aconseguir una solvent victòria a Manlleu (1-4) fent gala de les idees que estan caracteritzant el filial blanc-i-vermell: solidesa en defensa i efectivitat en atac.

En la parcel·la ofensiva, el Girona C està protagonitzant una arrencada amb xifres molt positives, ja que, després de set partits jugats, ja han marcat 19 gols. De fet, els blanc-i-vermells han marcat en totes les jornades i en l’aspecte individual dos noms han destacat per sobre de la resta pel que fa a efectivitat. Uri Santos va ser protagonista a Manlleu marcant dos gols que l’enfilen en la llista de màxims golejadors. El garrotxí ha vist porteria en sis ocasions aquesta temporada i encadena cinc jornades perforant la porteria rival.

Acompanyant Uri Santos des de la segona línia trobem Miki Poveda, futbolista arribat al Girona aquest curs procedent del Martinenc, i que en set partits ja ha marcat gairebé els mateixos gols –quatre–, que els sis que va sumar amb l’equip barceloní jugant 33 partits. Els altres golejadors són Homet (3), Feixas (2) i Muritala, Botxi, Murga i Garzón, amb un.