Territorial

La victòria com a bàlsam

1a catalana. En el Farners-Banyoles, l’equip local arriba amb l’obligació de guanyar per sortir de la cua, mentre que en el Palamós-La Jonquera, el degà es vol centrar en el que passa a la gespa

La vuitena jornada a primera catalana viurà dos duels entre equips de la demarcació. El primer es jugarà aquesta tarda (16 h) a Santa Coloma de Farners, on els locals tenen l’obligació de sumar el primer triomf de la temporada per començar a aixecar-se des de la cua de la classificació. Al davant hi haurà un Banyoles que s’ha mostrat fort a domicili però no hi ha guanyat.

El segon duel gironí es jugarà demà (17 h) i enfrontarà el Palamós i la Jonquera. Al degà del futbol català un triomf li serviria per reforçar el projecte de Javi Salamero a la gespa i, a la graderia, el bon rendiment esportiu seria una nota positiva en un club immers en un intens i polèmic procés electoral. D’altra banda, la Jonquera té l’oportunitat d’encadenar per primer cop dues victòries i posar cert marge de seguretat amb la zona perillosa de la taula classificatòria.

En la jornada d’avui, es jugaran dos partits més. El Llagostera B rep la visita del Manlleu (16 h). Els llagosterencs ha de trencar una mala ratxa de dues derrotes que els han situat en la zona de descens. Al davant hi haurà un Manlleu que fa tres jornades que no guanya i que ha perdut eficiència després d’una gran arrencada de la competició. Una hora més tard (17 h), el Lloret també vol capgirar la dinàmica de dues derrotes consecutives jugant al seu terreny de joc contra el Sabadell Nord. El rival arriba a la Selva en un bon moment i ha guanyat els dos últims partits.

Solidificar el lideratge

És l’objectiu del Girona C, que demà al migdia (12 h) rebrà a Riudarenes un Sant Joan de Montcada difícil de definir. Els vallesans no han guanyat a fora però hi han aconseguit dos empats i s’han mostrat sempre com un visitant incòmode. El filial gironí té l’objectiu de continuar guanyant i convencent.

BONA OPORTUNITAT

El Llagostera B i el Lloret intentaran trencar una mala ratxa fent valer el factor camp

LA XIFRA

3
victòries seguides
ha sumat el Girona C, uns resultats que l’han portat a la primera posició.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)