1a femenina

El calendari dificulta el camí

1a divisió femenina. El Barça afronta una sèrie de set partits en 22 dies amb la Champions i la lliga

Partit el cap de setmana i partit dimecres. El Barça va vèncer el Rayo Vallecano diumenge passat i entre setmana es va veure les cares amb el Glasgow City, una rutina a la qual les de Fran Sánchez s’hauran d’acostumar. En 22 dies, el femení blaugrana disputarà un total de set partits, un calendari que posarà a prova la profunditat de la plantilla culer.

“Entrenar-se poc i jugar molt. Entre partit i partit amb prou feines hi ha temps per recuperar i poc més”, va explicar el tècnic, Fran Sánchez, que afronta aquest tram de la temporada amb l’equip en un bon moment: “L’última aturada de seleccions, amb més jugadores a Barcelona del que és habitual, ens va servir per acumular entrenaments i temps de treball juntes. Estem en una dinàmica positiva i amb bons números, hem d’aprofitar la confiança que té l’equip i seguir aquesta línia ascendent.”

Aquestes tres setmanes seran, a més, un bon test per posar a prova les rotacions en una plantilla que aquest any s’ha reforçat amb tres jugadores del filial. Entre el partit contra el Rayo de la lliga i el de la Champions, Fran Sánchez va fer tres canvis en l’equip, que haurien pogut ser quatre si Martens no hagués notat molèsties físiques. “Tenim una plantilla molt àmplia i totes estem donant la talla. De moment ens està anant bé perquè anem guanyant”, va explicar Guijarro.

Barça-Rayo Vallecano 9-1
Jornada 5 de la lliga
Barça-Glasgow City 5-0
Anada vuitens de la Champions.
Sp. Huelva-Barça 21/10
Jornada 6 de la lliga
Barça-Llevant 24/10
Jornada 2 de la lliga (ajornat)
Barça-Betis 28/10
Jornada 7 de la lliga
Glasgow City-Barça 01/11
Tornada vuitens de la Champions
Valènca-Barça 04/11
Jornada 8 de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)