3a divisió FEF

Història que es repeteix

Com el 2013. El Sant Andreu tornarà a enfrontar-se a l’Atlético de Madrid, al qual va estar a punt de guanyar al Calderón fa cinc anys

No va ser el Madrid, el gran desitjat, però era un dels preferits. El Sant Andreu tornarà, cinc temporades després de l’última vegada, a jugar amb l’Atlético de Madrid en els setzens de copa. Els colchoneros ja es coneixen el camí per anar al Narcís Sala, on el 2013 van solucionar l’eliminatòria de setzens en el partit d’anada (0-4). Però sí que va haver-hi més emoció en la tornada en què els andreuencs van estar a punt de guanyar en un duel en què Héctor Hernández i Alderweireld van donar la volta al gol de Carroza en els últims minuts del xoc.

Entre la plantilla, el cos tècnic i la junta directiva del Sant Andreu, ahir reunida al bar del Narcís Sala, només hi havia un nom que resumia totes les preferències: el Madrid. Però quan el sorteig va determinar que seria l’equip de Simeone també hi va haver celebració. “Preferíem el Madrid per poder jugar al Bernabéu i perquè s’omplís el Narcís Sala, però l’Atlético també era un dels equips que teníem en ment”, va dir Alberto Carroza, un dels jugadors que van jugar al 2013 l’eliminatòria al Vicente Calderón. Carroza va ser el golejador per part quadribarrada i en aquella celebració també hi havia Mikel Azparren, aleshores jugador i avui entrenador de l’equip: “És una plaça de les bones. Un gran camp, i esperem que en el partit d’anada es pugui omplir el Narcís Sala i viure un d’aquells moments històrics”, explicava el tècnic navarrès. El 2013 hi va haver ple a l’estadi andreuenc per veure els Godín, Koke, Villa i Arda. “L’únic que volem és que no vinguin amb els suplents”, va dir el president, Manuel Camino: “L’última vegada que havíem jugat la copa era contra l’Atlético; per tant, en tenim un gran record.”

El Sant Andreu ja va comunicar quins seran els preus de les entrades per al partit d’anada en què tindran prioritat els socis. Els abonats hauran de pagar entre 10 i 45 euros segons la zona i els no abonats, entre 20 i 60. A més, el Gol Sud serà reservat per a l’afició visitant. El gran anhel de l’entitat i, principal objectiu de l’eliminatòria, és fer caixa omplint el camp (6.563 seients).

LES REACCIONS

Hem de gaudir competint, com ha mostrat aquest equip. Esperem que hi hagi molta gent i un ambient inoblidable
Ens ho prenem com una revenja després de l’eliminació de l’any 2013
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
Nosaltres volíem el Madrid però l’Atlético és un dels equips que ens fan il·lusió
Alberto Carroza
jugador del sant andreu
Som vells coneguts. Només demanem que portin les seves primeres espases
Manuel Camino
president del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)