Nàstic

Sota màxima pressió

Nàstic. Gordillo assegura que se sent fort i que té el suport de la plantilla i de la direcció esportiva, abans del partit de demà al camp del Lugo, en què podria ser destituït

José Antonio Gordillo va entrar especialment seriós ahir al migdia a la sala de premsa del Nou Estadi. Preocupat per la situació límit del seu equip, contrariat per haver hagut de dirigir un entrenament de circumstàncies –dut a terme per culpa de la pluja al pavelló annex al Nou Estadi, que, a més, tenia goteres– i conscient que demà a Lugo, en cas de derrota, el més possible és que sigui destituït pel consell d’administració. I probablement molest, tot i que no ho va verbalitzar, amb una situació de la qual no se sent el màxim responsable. La inestabilitat dels últims anys en el club, un estiu mogut i les moltes baixes que ha tingut durant els dos primeres mesos de competició no l’han ajudat.

Malgrat tot, Gordillo va assegurar que se sent fort. “Quan surten notícies desagradables poden afectar qualsevol, però tinc la capacitat d’activar-me en els entrenaments, en els partits. Estic bé, em sento preparat. Fa temps que estic en aquest món, sé de què va, i la resta no em preocupa”, va afirmar el tècnic andalús, que assegura que té el suport de la plantilla, que “creu en la idea de joc i en la manera de treballar des del primer dia”, i que el director esportiu, Arnal Llibert Conde, està content amb la seva feina. No va voler detallar si sent el suport dels altres estaments del club, i va assegurar que se centra a fer que res no afecti el partit de demà: “No diré res que pugui anar en contra dels meus jugadors, perquè no vull que es desviï l’atenció del partit, que vull guanyar a tota costa. He intentat que els jugadors estiguin al marge de tot això, no han d’estar pendents d’ultimàtums. Les altres coses jo no les puc controlar.”

Cinc absències

Pel que fa al partit de demà a Lugo –el Nàstic viatja a Galícia a primera hora d’aquesta tarda–, Gordillo va confirmar que no podrà comptar amb els lesionats Albentosa, Iván López, Arzo i Ramiro Guerra, a més del sancionat Luis Suárez. També caldrà veure com estan Barreiro, Del Moral i Josua Mejías, amb problemes físics últimament.

LES REACCIONS

Quan els resultats no surten, el tècnic sol estar sol, però en aquest cas tinc el suport dels jugadors i d’un cos tècnic que s’hi deixa l’ànima

ENTREBANCS

No diré res que pugui anar en contra dels jugadors perquè no vull que es desviï l’atenció del partit
José Antonio Gordillo
entrenador del nàstic
La inestabilitat del club, un estiu mogut i les baixes per lesió no han ajudat el tècnic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)