Girona

Estrena als Maristes

La residència. Àlex Granell, Pere Pons i el president, Delfí Geli, acompanyen la quarantena de futbolistes del planter que s’instal·len al centre escolar, on s’allotjaran i estudiaran

El mateix dia que l’alcaldessa de Girona feia públic que havien aprovat en junta de govern la concessió de la llicència perquè el Girona pugui fer les obres per al projecte de residència, una quarantena de futbolistes del planter blanc-i-vermell tenien la seva primera experiència al centre escolar. El president, Delfí Geli, i dos dels capitans, Àlex Granell i Pere Pons, van acompanyar els jugadors juntament amb el director esportiu del futbol de base, Albert Síria.

El Girona ha rehabilitat i adaptat les dues plantes més elevades de l’edifici principal que dona a l’avinguda Josep Tarradellas. És on s’allotjaran els futbolistes del planter que són de fora de Girona, un percentatge que ha anat augmentant en sintonia amb el creixement a tots els nivells de l’entitat. Amb el conveni amb els Maristes, que tindrà una vigència de deu anys, el club de Montilivi ha trobat una bona fórmula per facilitar la logística dels jugadors de la base i assegurar-se la formació íntegra. Els residents no només dormiran al centre, sinó que també hi cursaran els estudis.

“Amb responsabilitat”

Àlex Granell i Pere Pons van parlar als futbolistes del planter. “Tenim unes instal·lacions que han costat de fer i teniu l’oportunitat de disfrutar-les i valorar-les. És el vostre lloc per créixer, com a jugadors i com a persones. Us transmetran els valors de l’escut, que s’ha de defensar sempre”, va explicar Granell. “Heu de ser conscients de la responsabilitat que teniu de jugar en aquest club i de l’oportunitat de gaudir d’aquestes instal·lacions. S’ha de donar valor a la formació”, hi va afegir el capità, que va posar Pere Pons de mirall: “Format al club, li ha costat molt arribar al primer equip. Va haver de jugar 80 partits a segona A perquè li donessin dorsal del primer equip.” El migcampista de Sant Martí Vell va recordar l’etapa al planter: “Fa temps, vivíem amb els pares i havíem de venir a entrenar-nos des de lluny. Tenir aquesta oportunitat és per aprofitar-la. Quan veieu que podeu complir el somni, ho agraireu molt.”

REACCIONS

Frase
Nom
càrrec

L’ÚLTIM TRÀMIT

L’Ajuntament de Girona va aprovar en junta de govern la llicència per fer les obres a l’edifici

REACCIONS

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Abans vivíem a casa i veníem a entrenar-nos des de lluny. És una oportunitat que val la pena aprofitar
Pere Pons
És un lloc per créixer com a jugadors i com a persones i per agafar els valors de l’escut, que s’ha de defensar sempre
Àlex Granell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)