2a divisió FEF

Punts per estar còmode

Aprofitar-ho. L’Olot rep un Lleida Esportiu invicte però dolgut després de caure en la tercera eliminatòria de copa; el cop moral i físic del rival pot ser una oportunitat per als garrotxins

L’Olot rep la visita del Lleida Esportiu a les 17.30 h en un partit important per als dos conjunts. Per als de la Garrotxa, els tres punts poden servir per ampliar la distància amb la part baixa de la taula, el gran objectiu dels jugadors dirigits per Raúl Garrido, que volen allargar l’inici prometedor de lliga que els està permetent mantenir-se a la primera meitat de la classificació. Per als de la Terra Ferma, l’únic equip invicte del grup, la victòria suposaria un nou pas endavant per mantenir la bona posició en la classificació i, de pas, oblidar la dolorosa derrota de dimecres al camp de l’Ebre en el partit corresponent a la tercera eliminatòria de la copa: “El Lleida té una plantilla molt bona i pot utilitzar molts elements en cada partit, però el fet de jugar dimecres i fer un esforç més durant la setmana espero que sigui favorable a nosaltres. Ens podria beneficiar que no hagin passat ja que és un inconvenient moral i pot minvar la il·lusió” diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que assegura que el seu equip ha treballat tota la setmana per oblidar la derrota al camp de l’Atlètic Balears (1-0) i recuperar sensacions anteriors. “El de l’Atlètic Balears és un context especial. El rival fa que es jugui molt a la teva àrea ja que fan un joc directe i és complicat arribar a la seva àrea. Em quedo amb els anteriors partits en què vam tenir arribades amb un joc dinàmic. Aquesta és la nostra referència”, analitza el valencià.

Tot i estar embargat per Hisenda i els problemes que això suposa, el Lleida Esportiu ha pogut construir una plantilla potent i favorita en la lluita per accedir al play-off d’ascens. Les incorporacions de futbolistes de categoria superior com Pedro Martín, Pau Torres, Tano, Albert Dalmau, Joan Oriol, o la retenció de referents com Albistegi, Juanto, entre d’altres, ha alçat el nivell dels d’Albadalejo. “Estem en un grup en què qualsevol club té un suport financer molt alt i poden fer plantilles bones. Hi ha grans ciutats i el Lleida és un d’aquests equips. La plantilla és bona i els clubs, no ho sé com ho fan, però tenen potencial econòmic. Nosaltres tenim altres coses que hem d’explotar”, diu Garrido, que tindrà la baixa de Jose però que recupera totalment Marc Cosme.

LA PRÈVIA

El Lleida va fer un esforç més durant la setmana i espero que sigui favorable a nosaltres. Ens pot beneficiar que no hagin passat
La plantilla del rival és bona i els clubs, no ho sé com ho fan, però acaben tenint potencial econòmic
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)