Territorial

Un punt que sembla poc per al Lloret

1a catalana. Els selvatans venien de dues derrotes però no van poder sumar els tres punts tot i merèixer-ho

lloret 0 sabadell n. 0

LLORET:Tuscà, Puntí, Aparicio, Poderoso (Diego Zayas, 46’), Majó, Ricki (Feliu, 72’), Nil Victòria, Chamizo (Bukary, 84’), Marc Vilà, Adri Expósito (Bader, 78’) i Peque.SABADELL NORD:Llorenç, Albert, Luque, Peña (Joan Antoni, 62’), Ivan (Montero, 87’), Díaz (David López, 62’), Martí, Dani Muela (Alan, 84’), Kevin i Juanma.ÀRBITRE:Caro Gallardo.T.G.:als locals Diego Zayas i Aparicio; i als visitants Peña, Martí i Ivan.T.V.:al local Nil Victòria (89’) per doble amonestació.

El Lloret buscava la victòria contra el Sabadell Nord per trencar la ratxa de dues derrotes consecutives, però no va poder passar de l’empat sense gols en un partit de menys a més en què els selvatans van fer més mèrits per endur-se la victòria.

La primera part va ser bastant avorrida i cap dels dos equips va aconseguir generar cap ocasió clara més enllà d’alguna jugada a pilota aturada. En la represa el ritme es va accelerar per la insistència dels locals, que van buscar el gol amb intensitat. Diego Zayas, que es va quedar sol davant el porter, Adri Expósito, amb un xut des de la frontal, i Peque, en accions puntuals a l’àrea, van ser els que van estar més a prop però no van trobar el gol que hauria donat la victòria i encara va haver d’aparèixer Tuscà per salvar un punt amb una gran intervenció en un un contra un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)