Territorial

El filial llagosterenc perd enmig d’un festival golejador

1a catalana. El mal inici (0-3) va obligar el Llagostera B a anar a remolc durant tot el partit

llagostera b 3 manlleu 4

LLAGOSTERA B:Dani Pérez, Juan Cruz (Mustapha, 39’), Parra, Marc Crespo (Kamal, 46’), Mario, Alejandro Cobos, Blanco, Ousman, Maldonado (Monsif, 66’), Josu i Mercader (Felipe, 46’).MANLLEU:Iván, Isaac, Joel, Raül, Payán, Àlex Soler, Carles Roura (Fredi, 55’), Adam Adriel, 69’), Serrajordia (Criado, 75’), Balagué (Franquesa, 66’) i Mia Valls (Crivillé, 46’).GOLS:0-1 (11’) Balagué. 0-2 (30’) Isaac. 0-3 (34’) Adam. 1-3 (44’) Maldonado. 2-3 (78’) Josu. 2-4 (79’) Franquesa. 3-4 (89’) Josu.ÀRBITRE:Álvarez Ubric.T.G.:al local Josu; i als visitants Payan, Mia Valls, Adam, Isaac i Raúl.T.V.:directa al visitant Aitor (89’) des de la banqueta.COMENTARI:El Llagostera B va perdre a casa contra un dels aspirants a l’ascens en un partit ben esbojarrat. Els de Salva Jaspe van començar molt malament el partit, i és que en el minut 11 el visitant Balagué va obrir la llauna amb el 0-1. La reacció del filial llagosterenc va arribar, però no va servir de res i és que a la mitja hora de partit Isaac va fer el 0-2 aprofitant la falta de contundència de la defensa i en el 34’ Adam va fer el 0-3. El gol de Maldonado just abans del descans va servir per tornar a posar emoció al partit amb l’1-3, però en la represa al Llagostera B li va costar. Al final, Josu va fer el 2-3 però l’esperança només va durar un minut, el que va tardar Franquesa a fer el 2-4. El 3-4 definitiu de Josu ja no va servir de res.