Territorial

El Banyoles fa més sang

1a catalana. Els d’Adam Fontes s’imposen al camp del Farners a còpia d’efectivitat

farners 0 banyoles 2

FARNERS:Blanquera, Roger Valentí, Abde (Massegur, 77’), Pitu Riart, Peracaula, Fran Pérez, Guillem COrnellà, Litus (Arouna, 62’), Muniesa, Gerard Gómez i Òscar Parcet (Gerard Herrera, 62’).BANYOLES:Bartrina, Nil Congost, Barceló, Sala, Pol, Toni Güell (Turón, 70’), Cris (Andreu, 57’), Viadé, Henry (Gallardo, 70’), Adrià Casanova (Rovirola, 82’) i Ferrussola (Gispert, 57’).GOLS:0-1 (44’) Ferrussola. 0-2 (52’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:López Madern.T.G.:als locals Parcet, Gerard Gómez i Guillem Cornellà; i al visitant Toni Güell.

El Farners continua a la cua de la classificació després de perdre contra un Banyoles que, amb poca cosa més a part d’efectivitat, va sumar tres punts que el situen cinquè. La iniciativa del partit la va dur el Farners però li va costar generar ocasions en la primera part i els visitants, que van millorar en els últims minuts, ho van aprofitar per fer el 0-1 just abans del descans amb una diana de Ferrussola en una jugada embolicada. En la represa el Farners va tornar a dominar i va estar ben a prop d’empatar però Casanova va fer el 0-2 culminant un contraatac perfecte (52’). Els locals no van abaixar els braços i podrien haver entrat en el partit si el col·legiat hagués vist unes mans clares de Congost dins l’àrea.