Girona

Eusebio: “Hem de donar tots una mica més”

El Girona visitarà la Real Sociedad sense Àlex Granell. Ramalho, Planas i el porter Suárez entren per primera vegada en una convocatòria

El Girona visitarà demà la Real Sociedad (21h) amb ganes de trencar una mala sèrie. “Després d’un resultat negatiu, i que els últims no hagin estat positius, indubtablement els jugadors saben que hem de tornar a la dinàmica de la victòria”, ha explicat Eusebio. “Necessitem continuar competint, però hem de donar cadascú una mica més perquè els resultats siguin positius.” Després dels dubtes sobre la proposta de joc, Eusebio creu que és moment d’acabar-se de definir: “Dividint esforços per dues propostes diferents, em feia la impressió que no teníem la concentració màxima. La idea ha estat treballar en una línia, amb uns matisos concrets, i estem treballant en aquesta línia.” Eusebio torna a Anoeta. “És molt especial. Ha estat una ciutat i un club en què he estat dos anys i mig meravellosos. Em vaig sentir sempre molt estimat en aquella terra.” El tècnic també ha valorat l’absència de Mojica, lesionat de gravetat. “Ha estat un cop dur per tots. Hem d’intentar ajudar-lo. Un substitut? Estem valorant què és el millor per a l’equip, però des de la tranquil·litat.

Amb Ramalho i Planas

A més de Mojica, lesionat de gravetat, tampoc viatja a Sant Sebastià Àlex Granell i Gorka Iraizoz, lesionats. La convocatòria d’Eusebio és de 19 futbolistes. Jonas Ramalho i Carles Planas entren per primera vegada en una convocatòria, com també el porter José Aurelio Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)