2a divisió FEF

Un bon punt en l’últim sospir

De penal. Campuzano, des dels onze metres, va permetre a l’Espanyol B igualar el gol del Conquense i salvar un punt el temps afegit

conquense 1 espanyol b 1

CONQUENSE:Raúl, Arroyo, Diego, Parera, Jon Vega, Rey, Jorge, Lozano (Adighibe, 55’), Cárcaba (Agi, 80’), David Rodríguez i Gerica (Fran Simón, 66’).ESPANYOL B:Adri, Víctor, Pedrosa, Iago, Lluís, Manchón, Bermejo (Moha, 67’), Damià (Pol Lozano, 30’), Ferran (Bojan, 62’), Doncel i Campuzano.GOLS:1-0 (6’) Cárcaba. 1-1 (93’) Campuzano, de penal.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:Als locals Parera, Diego, Lozano, Arroyo, David Rodríguez i Raúl, i als visitants Víctor, Moha i Sarmiento.

L’Espanyol B va tornar de Conca amb un bon punt al sarró, ja que va anar a remolc en el resultat des dels primers minuts i va poder salvar l’empat gràcies a un penal transformat per Campuzano en l’últim minut del temps afegit.

El Conquense va sorprendre molt aviat l’Espanyol B, ja que, en el sisè minut de joc, Cárcaba va rematar una centrada amb el cap al fons de la xarxa. El gol va permetre als locals fer una passa enrere i centrar-se a deixar pocs espais a l’Espanyol B, que no ho tenia fàcil per penetrar en l’entramat defensiu del Conquense. Ferran i Bermejo van disposar de les millors ocasions dels visitants, però la mala punteria i l’encert del porter rival van fer que s’arribés al descans amb 1-0.

Com en la primera part, els locals van començar verticals en la segona i van estar a punt de fer el segon gol amb un xut al pal. El guió de la primera meitat va continuar repetint-se en la segona, amb el Conquense ben protegit en defensa i l’Espanyol B buscant forats per fer mal al rival. Bojan i Pedrosa van tenir el gol a prop abans que, en l’última jugada del partit, Pedrosa forcés un penal que Campuzano no va desaprofitar.