Nàstic

Lugo tampoc acull la reacció del Nàstic (1-0)

Nàstic. La manca d’efectivitat comporta una nova derrota dels tarragonins

El Nàstic seguirà a la zona de descens després de caure aquesta tarda a Lugo per 1-0. Els tarragonins han millorat el joc, però la diferència ha estat en l’efectivitat.

El Nàstic s’hauria pogut avançar a la mitja hora de joc després d’una gran jugada d’Abraham que Manu del Moral ha rematar i que el porter ha refusat, però el Lugo ha estat més encertat. Poc abans d’arribar al descans, Pita ha aprofitat una pilota a la frontal de l’àrea per ajustar-la al pal de la porteria de Becerra i inaugurar el marcador.

En la represa, el Lugo podria haver fet el segon en un parell de jugades bastant seguides. Primer, Iriome ha estavellat la pilota al pal i, després, Becerra ha enviat la pilota a córner amb una gran estirada. El doble ensurt ha animat el Nàstic, que ha començar a tenir la pilota, tot i que li ha costat creat perill. La més clara l’ha tingut Manu del Moral que ha rematat malament i ha enviat la pilota fora. En el descompte, Barreiro ha fregat de nou l’empat i en el córner posterior, Albentosa ha rematat de cap sol, sense definir tampoc com calia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)