Girona

“La lesió de Mojica és un cop dur”

Sense precipitar-se. Eusebio és partidari d’analitzar bé el mercat per si hi ha un substitut per al colombià, “però amb tranquil·litat”. “Hem de madurar-ho bé”, indica

Eusebio Sacristán va valorar la lesió de Johan Mojica, que es va fer un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre i dirà adeu a la temporada sense ni haver pogut debutar, perquè tot just feia net d’una lesió muscular que s’havia fet durant la pretemporada. “Ha estat un cop dur per a tots. Per a nosaltres, que estàvem molt il·lusionats de tenir-lo i que ja ho vèiem molt a prop. Era un jugador molt important, i per a ell també ha estat un pal gros. Hem d’intentar ajudar-lo a superar moments de dificultat. Ell també està mentalitzat per treballar al màxim”, va explicar l’entrenador. La lesió és de llarga durada, fet que permetrà al Girona fitxar un substitut encara que el mercat de fitxatges estigui tancat. Si no vol esperar al mercat d’hivern, però, el reforç ha d’arribar de la lliga espanyola, o bé de l’alternativa sempre obert del mercat d’aturats. Eusebio no va posar pressió a la direcció esportiva: “En l’àmbit esportiu, és una baixa important. Estem valorant el que és millor per a l’equip en aquests moments. Però també estem tranquils. Tenim una plantilla equilibrada i compensada. Fins ara treballàvem sense ell, i ho haurem de continuar fent. Hem d’analitzar què ens convé més, però amb tranquil·litat.” I hi va afegir: “Encara que penséssim en alternatives, no és fàcil. S’ha d’estar atent al mercat, però crec que hem de tenir tranquil·litat i madurar-ho bé. Si tenim clar que realment ho podem fer i ens millora l’equip, ho intentarem fer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)