Girona

Asier Garitano

Entrenador de la Real Sociedad

“El Girona necessita un procés”

Asier Garitano no està tenint un inici de temporada gens senzill en la Real Sociedad, però la victòria contra l’etern rival, l’Athletic, just abans de l’aturada de seleccions ha donat ales a l’equip. Tot i això el tècnic li treu importància i confia fer un pas endavant més avui en la visita del Girona. “Sempre he estat content amb l’actitud i el joc de l’equip però lògicament la repercussió del derbi fa que tot es vegi molt millor tot i no haver fet res diferent. Jo l’únic que espero és mantenir l’equilibri en tot el que fem i que l’equip vagi dia a dia a més, jugant millor cada setmana, que això és el que ens portarà a les victòries”, va assegurar Garitano en la roda de premsa prèvia al partit, deixant entreveure que no repetirà l’onze que li va donar aquell triomf: “El resultat no em condiciona a l’hora de decidir perquè entenc que cada partit és diferent i a mi m’interessa que tothom estigui endollat, per això de moment seguiré fent canvis i que tothom tingui protagonisme.”

Sobre el Girona el tècnic de la Real va entrar a valorar el moment que viu l’equip, amb la mala ratxa de resultats i la indecisió en la proposta: “Més que millors partits el curs passat tenia millors resultats, però ha guanyat a Vila-real i ha empatat al Camp Nou. Amb el canvi de tècnic i idea necessiten un procés que és normal que costi, però el Girona té una gran plantilla amb jugadors de nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)