2a divisió FEF

El Sabadell, de tres en tres

En ratxa.L’equip arlequinat ofereix una bona imatge, encadena contra el Terol la tercera victòria i se situa a dos punts de la zona d’ascens

sabadell 2 terol 0

SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Nico, Aleix Coch, Josu (Migue, 80’), Capó, Felipe, Ángel, Néstor, Antonio Domíguez (Gato, 70’) i Arturo (Edgar, 85’).TEROL:Valera, Crespo (Sergio Sánchez, 72’), Lou, Cabetas, Duran, Leira (Dieste, 66’), Gabi, Bikoro, Becerra, Jameli i Franco (Juan Mera, 56’).GOLS:1-0 (62’) Felipe, de penal. 2-0 (89’) Ángel.ÀRBITRE:Pasterizo Iglesias.T.G.:Al local Ángel, i als visitants Crespo, Bikoro i Cabetas.T.V.:Al visitant Duran (75’), per doble amonestació.PÚBLIC:2.068 espectadors.

El Sabadell s’ha enlairat. Després d’un inici de lliga molt dubitatiu, el conjunt arlequinat va alçar el vol amb la remuntada èpica contra l’Espanyol B de fa tres jornades i ha sumat els darrers nou punts en joc. Ahir, el conjunt que entrena Toni Seligrat, que s’ha situat a només dos punts de la zona d’ascens, va ser molt superior a un Terol que en cap moment va mostrar sensació de perill. Els arlequinats ja van dominar en el primer temps, en què van avisar amb un gol anul·lat a Antonio Domínguez i un bon xut de Felipe. En la segona part, el control del Sabadell va ser encara superior. Així, després d’una sèrie d’arribades clares, Felipe va obrir la llauna aprofitant un penal que havien comès sobre ell mateix (62’). Amb l’1-0 en el marcador, els vallesans van continuar acaparant les millors oportunitats, sobretot en accions de contraatac. Com a resultat de tot plegat, i després de dues rematades perilloses d’Arturo i Felipe, Ángel va establir el 2-0 aprofitant una assistència d’Edgar.

La millor ratxa de Toni Seligrat

Després de viure una situació límit contra l’Espanyol B que es va salvar amb la remuntada, Toni Seligrat ha vist com el Sabadell ha sumat nou punts de nou possibles i ha passat d’estar en zona perillosa de la classificació a situar-se a prop de les places de fase d’ascens. El tècnic, de fet, està vivint la seva millor ratxa des que va arribar al Sabadell, l’estiu de l’any passat. I és que és el primer cop que, sota les seves regnes, l’equip encadena tres victòries en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)