2a divisió A

La Pobla rasca un valuós punt del Narcís Sala

Cames pesades. El filial del Nàstic va aprofitar el cansament del Sant Andreu després del partit de copa i va neutralitzar el gol matiner de Juanma

sant andreu 1 la pobla maf. 1

SANT ANDREU:Segovia, Jaume, Juanma, Noguera, Juanan, Alcover, Herrero, Felipe (Kuku, 84’), Ferran, Josu (Guillem, 26’) i Carlos (Óscar Muñoz, 67’).LA POBLA DE MAFUMET:Arturo, Salva, De Nova, Roger, Sergi Cardona, Oscar Sanz (Jesús, 46’), Víctor, Cissé (Koné, 66’), Rabassó (Montero, 46’), Alberto i Moha.GOLS:1-0 (3’) Juanma. 1-1 (73’) Moha, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Ton Alcover i Ferran, i als visitants Moha i De Nova.PÚBLIC:Uns 1.100 espectadors.

El Sant Andreu i la Pobla van acabar el partit d’ahir al Narcís Sala amb la sensació que havien obtingut una recompensa valuosa després d’empatar. Els de casa perquè, tot i el cansament del matx de copa i la qualitat del rival, van ser capaços de puntuar, mentre que el filial del Nàstic perquè va ser capaç d’aprofitar el desgast dels quadribarrats per neutralitzar el gol matiner de Juanma.

El Sant Andreu va saltar al terreny de joc disposat a menjar-se el món i va aclaparar la Pobla. Així, en el minut 3, Juanma va obrir la llauna connectant amb el cap un córner servit per Ton Alcover. El gol va deixar tocat el conjunt visitant. De fet, el mateix Alcover va disposar d’un penal per marcar el 2-0 (16’), però Arturo el va aturar. En la segona part, tot el cansament de partit de copa de dimecres passat va passar factura als de Mikel Azparren, i la Pobla en va treure rèdit. Així, després dels avisos de Cissé i Alberto, el filial del Nàstic va establir l’empat definitiu al marcador aprofitant un penal clar que va transformar Moha. L’1-1 va fer ressorgir una mica el Sant Andreu, però la manca de clarividència atacant va impedir que hi hagués cap gol més.

ELS VESTIDORS

Estic content sobretot per l’actitud en el segon temps: hem seguit corrent tot i el cansament
Mikel Azparren
ENTRENADOR DEL SANT ANDREU
En el segon temps, hem estat superiors al Sant Andreu, tant físicament com mentalment
Alberto Gallego
ENTRENADOR DE LA POBLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)