2a divisió FEF

L’encallada ja és preocupant

Derrota. L’Olot perd el quart partit en les últimes cinc jornades i ja és a només dos punts de la zona temuda

Olot 0 Lleida Esp. 1

OLOT:Ginard, Barnils, Alan Baró, Aspar (Masó, 65’), Blázquez, Hèctor Simon, Pedro, Chavarría (Marc Nierga, 75’), Xumetra (Alfredo, 62’), Guzmán i Marc Mas.LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres, Leto, Tano, Trilles, Joan Oriol, Albistegui, Artiles, Calavera, Mousa (Cano, 57’), Alpha (Jaime, 64’) i Juanto (Noel, 80’).GOLS:0-1 (61’) Juanto.ÀRBITRE:Silvestre Cerdà.T.G.:als locals Alan Baró (32’) i Hèctor Simon (49’); als visitants Tano (25’), Artiles (75’), Juanto (76’) i Cano (91’).T.V.:cap.PÚBLIC:1.160 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va perdre contra el Lleida Esportiu (0-1) i ja és més a prop de la part baixa de la taula, després de sumar només 3 punts dels últims 15 possibles. Un gol de Juanto (61’) va servir als de la Terra Ferma per assaltar el municipal i mantenir-se com a l’únic equip invicte del grup.

A l’inici, l’Olot lluitava per obtenir la possessió i així portar el ritme del matx. Els jugadors dirigits per Raúl Garrido ho van aconseguir mentre el Lleida Esportiu aplicava una pressió precisa a la sortida de la pilota garrotxina i en els serveis de porteria de Ginard. Els impediments per generar joc van fer aparèixer entre línies Guzmán, que s’agradava i feia mal a la teranyina defensiva plantejada pels de la Terra Ferma. Les primeres arribades dels dos equips van ser tímides. Marc Mas ho va provar en el minut 8 i Pedro del Campo, després d’una bona jugada de Chavarría en el 10. El primer xut entre els tres pals el va fer Guzmán en el minut 19, previ a la millor ocasió olotina de la primera meitat, quan Hèctor Simon va servir una falta a la zona de tres quarts, Marc Mas va pentinar la pilota al punt de penal, però Barnils, sol com un mussol, va rematar desviat (25’).

Sense pilota, el Lleida Esportiu estava ben ordenat en defensa però li costava generar joc ofensiu. De fet, la millor ocasió dels lleidatans va ser a través d’un córner. Calavera la va posar a l’àrea, però la segona rematada d’Albistegui, que va acabar al fons de la xarxa, va ser anul·lada per un possible fora de joc (30’).

Juanto desequilibra

Els primers minuts de la segona meitat van ser frenètics, amb dues arribades clares pels dos equips i amb el Lleida generant més ocasions que en tot el primer acte. En el minut 47, Marc Mas es va plantar sol davant de Pau Torres, però a l’atacant de Sils se li va fer de nit i Trilles va posar la bota per evitar la rematada. Els de la Terra Ferma es van despertar llavors, i Juanto va rematar al pal després d’una imprecisió de Ginard en el servei de porteria (50’). Amb l’Olot marejat, Alpha va arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va rematar ningú. Alan Baró també va tenir la seva després d’un córner, però el de Darnius, amb el cap, va rematar a fora (57’). Enmig de la bogeria, Juanto hi va posar el gol aprofitant una passada a l’espai d’Artiles. El davanter primer va topar amb Ginard, però en el rebuig no va perdonar i va fer el 0-1. Al final, l’Olot va tancar el rival al seu camp però només va tenir dues ocasions clares per igualar, una de Nierga (77’) amb el cap i una de Marc Mas en el temps afegit.

ELS VESTIDORS

La clau ha estat que no hem entrat bé en la segona part. L’Olot ha demostrat voler guanyar
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Guanyar a Olot és molt complicat, però l’equip ha fet un partit complet en atac i en defensa
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida esp.

Quatre canvis en l’onze inicial

Habitual en Raúl Garrido, el tècnic de l’Olot va aplicar nous canvis en l’onze inicial respecte de l’últim partit disputat a Son Malferit contra l’Atlètic Balears (1-0). El valencià va sorprendre tothom deixant a la banqueta Jordi Masó i Carles Mas, titularíssims sempre que estan disponibles, a més de Marc Nierga i Jaume Pol, titulars també a Palma. En el lloc d’aquests quatre van entrar a l’onze Pep Chavarria al carril esquerre, Aspar a l’eix central, Pedro del Campo de pivot al costat d’Hèctor Simon i Xumetra a la mitja punta de l’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)