Decideix un golàs de Crespo

Figueres-Llagostera. Una canonada del lateral en la primera meitat (30’) dona els tres punts als llagosterencs, que continuen líders, al camp d’un Figueres que va acabar amb un home menys

figueres 0 llagostera 1

FIGUERES:Aroca, Puig (Eric Torres, 81’), Romero, Canal, Tena, Hostench, Ritxi, Vilanova, Ferrón, Álvaro (Espuña, 72’) i Sergio Álvarez (Pime, 83’).LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale, Amantini, Bigas, Pol Gómez, Maik Molist, Pitu (Yeray, 85’), Moussa (Medina, 89’), Gil Muntadas (Eric, 75’) i Sascha.GOLS:0-1 (30’) David Crespo.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:als locals Romero, Tena i Ferrón; i als visitants Sascha, Maik Molist i Pitu Comadevall.T.V.:Vermella directa al local Canal (66’).PÚBLIC:Uns 800 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

Bona tarda de futbol la que es va viure ahir a Vilatenim en el duel gironí de tercera divisió entre el Figueres i el Llagostera, un duel que finalment va guanyar per la mínima el conjunt dirigit per Oriol Alsina gràcies a un gran gol de Crespo al cap de la mitja hora de joc (0-1). El Figueres, que va jugar des del minut 66 amb un home menys per l’expulsió amb targeta vermella directa de Canal, va tallar una ratxa de tres jornades sense derrota, mentre que el Llagostera va enllaçar el quart triomf seguit i referma el lideratge una setmana abans de rebre la visita del segon classificat, el Prat (els potablava, amb un punt menys que els llagosterencs (25 i 24), encara tenen un partit pendent).

Un xut imparable

El partit va començar amb una potent rematada del local Sergio Álvarez que va aturar Marcos, mentre que pels llagosterencs Pitu Comadevall va inquietar de bon principi en el llançament d’una falta que Aroca va desviar amb Amantini molestant la sortida del porter a boca de gol. Tots dos equips no es donaven treva, amb intensitat i criteri en la sortida de pilota, i també creant perill a través de les jugades d’estratègia, sobretot els córners. Tot i així, les ocasions clares no arribaven ni a un costat ni a l’altre, fins que a la mitja hora de joc el lateral David Crespo va inaugurar el marcador amb un impressionant i imparable golàs de volea que va donar avantatge a l’equip d’Alsina, i va fer emmudir un estadi de Vilatenim que ahir feia molta patxoca (30’).

A partir del gol, el Figueres va intentar reaccionar a còpia d’empenta, amb dues rematades novament de Sergio Álvarez (una amb el cap i l’altra des de lluny) que van tornar a fer intervenir un actiu Aroca. També Gil Muntadas ho va provar pel Llagostera amb una rematada amb la cama esquerra, tot i que sense sort. I així es va arribar al descans, amb un avantatge mínim per als llagosterencs però que ho deixava tot obert de cara a la segona meitat.

Una expulsió, la novetat

Després de la represa, tots dos equips van continuar amb la mateixa intensitat i també amb poques arribades a l’àrea del rival. L’exfiguerenc Maik Molist va provar-ho amb un xut que va sortir al lateral de la xarxa, tot i que amb el pas dels minuts va ser el Figueres el que va aconseguir el control de la possessió, tot buscant un empat que no arribava i sempre amb Sergio Álvarez com a referència en atac. El Llagostera estava ben col·locat damunt del terreny de joc, aguantant les envestides dels unionistes i buscant el contraatac, sobretot per la banda dreta ocupada per Crespo i Moussa. I en una d’aquestes jugades ràpides el Llagostera va provocar l’expulsió de Canal per una agafada a Sascha, que encarava tot sol la porteria local (66’) –els locals van reclamar un fora de joc previ.

Amb un home menys, al Figueres encara li va costar més provocar perill ofensiu, mentre que el Llagostera, còmode amb el resultat a favor, tampoc renunciava a ampliar la distància. Al final, però, ni uns ni altres van fer moure més el marcador –Medina, Sascha i Eric ho van intentar pels visitants i Pime pels locals–, i els llagosterencs van acabar emportant-se un treballat triomf de Vilatenim.

Tot i dominar en certes fases del partit ens ha faltat una mica de profunditat. I l’expulsió ens ha arribat en el nostre millor moment

DE VOLEA

Tenim quatre victòries seguides, i això és molt difícil a tercera divisió. Dona gust veure com treballa la plantilla
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

AMB UN MENYS

Hem estat molt seriosos. L’avantatge era curt i hem hagut de ser prudents perquè en qualsevol jugada ens haurien pogut marcar

L’ESTRENA

Crec que el resultat hauria pogut ser un altre pels mèrits dels dos equips. Hem de seguir confiant
Joan Esteva
entrenador del figueres

EN RATXA

La primera part va estar molt igualada i la va decantar una volea de Crespo (30’)
El Figueres va buscar l’empat, però l’expulsió de Canal (66’) ho va complicar molt