L’Europa i la Grama segueixen estancats

Igualtat. Els locals van dominar en l’inici i els colomencs van millorar després del descans

europa 1 fund. grama 1

EUROPA:Marc Priego, Germán, Cano, Alberto, Josa, Xavi Camps (Elo, 63’), Prats, Alfons Serra, Soto (Oumar, 75’), Torrentbó (Guillén, 63’) i Jordi Martínez.FUNDACIÓ GRAMA:Toni Texeira, Joel, Juan Carlos, Rojas, Buba (Lolo, 88’), Ñito, Cristóbal (Cristo, 63’), Omar (Adri Díaz, 46’), Rubén, Fran Piera i Pluvins.GOLS:1-0 (40’) Soto. 1-1 (80’) Fran Piera, de penal.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:Als visitants Juan Carlos i Fran Piera.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.COMENTARI:L’Europa i la Fundació Grama van sumar una jornada més sense aconseguir el triomf. Durant la primer meitat, com ja és habitual, l’Europa va dur la batuta de l’encontre i va ser qui va disposar de més oportunitats. Els colomencs no aconseguien donar la rèplica a les ocasions gracienques i, en el minut 40, Soto va traslladar la superioritat al marcador després d’una passada d’Alfons Serra. En el segon temps, la Grama va fer una passa endavant i el porter gracienc ho va notar de seguida. L’Europa, per la seva banda, va perdonar les poques ocasions de sentència de què va disposar. I en el minut 80, Fran Piera va fer l’empat en un penal que ell mateix va provocar.