2a divisió FEF

La rutina d’anar sumant

2a divisió B. El Lleida es va refer de la clatellada de la copa amb el primer triomf a domicili contra l’Olot i encara no ha perdut en la lliga, la millor ratxa des de l’etapa d’Idiakez

Aquest estiu, a mesura que el Lleida Esportiu anava anunciant fitxatges, s’anava fent més i més palès que l’objectiu de l’equip de la Terra Ferma tornaria a ser l’ascens. La competició ja fa un parell de mesos que ha començat i, de moment, els blaus estan complint les expectatives. I és que el conjunt de Gerard Albadalejo, que és l’únic que encara no ha perdut cap partit de lliga, s’ha situat tercer, a només 2 punts del líder.

La derrota al camp de l’Ebre en la copa no va passar factura diumenge passat a Olot, en què el Lleida va guanyar i va encadenar la novena jornada sense perdre –quatre victòries i cinc empats–, la seva millor dinàmica des de l’etapa d’Imanol Idiakez. El triomf a la capital de la Garrotxa, a més, reforçarà l’equip, tal com va explicar José Artiles: “Estàvem fent bons partits fora de casa, però el que compta són els resultats i aquesta primera victòria donarà confiança a l’equip.”

El defensa Tano Bonnín també es mostra d’allò més satisfet amb el bon resultat a Olot i el gran inici de lliga del Lleida. De fet, és molt ambiciós, tot i que creu que no s’han d’avançar esdeveniments: “La veritat és que hem començat molt bé, però hem d’anar a pams perquè tots els partits són complicats. El que volem al final de la temporada és ser campions i pujar a segona A.” Per contrastar aquestes aspiracions, precisament, els blaus tindran dissabte vinent (19 h) un test molt complicat, ja que reben l’Hèrcules de Lluís Planagumà, líder.

Un grup exclusiu

Amb el pas de les jornades cada cop hi ha menys equips que encara no hagin lamentat cap derrota. Dels 122 conjunts que juguen entre primera divisió i segona B, només n’hi ha cinc que es mantinguin invictes, i tots són a la categoria de bronze. Més enllà del Lleida, únic cas en el grup català, hi ha un parell d’equips que encara no han ensopegat en el grup primer: la Ponferradina, que és líder, i el Real Madrid Castella (tercer). D’altra banda, al grup segon, el Mirandés (quart) també es manté invicte i, al quart, qui no ha estat derrotat és el Múrcia (tercer). Els blaus, amb tot, esperen allargar aquest bon moment per consolidar-se a dalt i agafar distància respecte als perseguidors.

LES FRASES

Hem començat molt bé però hem d’anar a pams; el que volem és ser campions i pujar
Tano Bonnín
Defensa del lleida

AL CAPDAVANT

Ens feia falta guanyar fora de casa al més aviat possible, i això ara donarà confiança a l’equip
José Artiles
Mig del lleida
Els blaus, que han guanyat quatre partits i n’han empatat cinc, són a 2 punts del líder
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)