2a divisió FEF

L’Olot, fora del descens tot i estar en la pitjor ratxa de l’era Garrido

Avall. Els olotins, que han sumat tres punts dels últims quinze en joc, travessen la sèrie més dolenta des de l’arribada del valencià

L’Olot va encaixar en l’última jornada la segona derrota del curs al municipal contra el Lleida Esportiu (0-1). L’ensopegada, la quarta en els últims cinc enfrontaments, dilueix el gran inici de lliga dels de la Garrotxa, que van somiar a poder defensar la seva posició entre els deu primers equips de la taula, una missió complicada després de la mala ratxa iniciada contra el València Mestalla (0-3) i només maquillada amb una excel·lent victòria contra el Badalona (4-0). El sotrac de resultats dels olotins és el pitjor des de l’arribada de Raúl Garrido fa gairebé un any. En el tram final del curs passat, l’Olot va guanyar només un dels últims set partits –només per això va haver d’esperar a l’últim dia per salvar la categoria–, però les pitjors ratxes amb la mateixa sèrie de cinc jornades sempre van ser millors que l’actual –cinc de quinze punts possibles.

En tot cas, tot i els números fluixos de les darreres setmanes, el bon inici de l’equip garrotxí li permet mantenir-se fora del descens (onzè), amb dos punts de coixí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)