Girona

Els pals ajuden el Girona a Anoeta (0-0)

LaLiga. Eusebio deixa Stuani d’entrada a la banqueta i els gironins només generen perill al camp de la Real Sociedad en el tram final

El Girona ha empat sense gols a Anoeta en un partit marcat per l’absència inicial del pitxitxi Stuani, amb molèsties. La Real Sociedad ha tingut les millor ocasions, amb dues rematades de Sandro al pal, però els gironins també han tingut l’opció d’endur-se els tres punts al tram final.

La primera part ha estat ensopida i qui més perill ha generat ha estat la Real Sociedad, sobretot amb xuts llunyans. Bautista i Sandro han fet intervenir Bono, que tampoc ha tingut problemes en una cursa d’Oyarzabal, que ha guanyat per velocitat els centrals gironins abans de treure’s una rematada creuada massa fluixa. La millor ocasió dels locals ha tingut Sandro de nou de protagonista, però el xut des de la frontal del jugador format al Barça all minut 39 ha anat al pal. El Girona ha dominat lleugerament, però amb poques idees en atac. En el Kevin Rodrigues h deixat anar una puntada de peu a Pedro Porro, que ha demanat penal, sense que l’àrbitre li fes cas ni tan sols tenint l’opció del VAR. A tocar del descans, Doumbia ha rebut la pilota dins l’àrea i ha encarat Moyá, però entre el davanter i el porter s’han fet un embolic en una successió d’imprecisions.

La dinàmica ha estat similar a la segona part, amb Sandro de principal maldecap del Girona. El canari ha provat sort de lluny primer i ha tornat a fregar el gol en el 66’ una rematada dins l’àrea que Bono ha desviat al pal, amb prou velocitat per reaccionar d’immediat i enviar el xut posterior d’’Oyarzabal a córner. Veient el panorama, Eusebio ha fet entrar Stuani per Portu. La primera aparició en atac dels catalans a la represa ha estat una falta centrada dA’day que ha sortit fregant el travesser. L’uruguaià l’ha tinguda en el 87’ amb una assistència màgica de Borja, però Kevin Rodrigues s’ha creuat en l’últim instant per evitar la rematada. En el córner posterior Lozano també ha estat a punt de trencar la igualtat també.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)