Nàstic

Gordillo: “No és just”

El destituït. L’entrenador andalús assegura que no s’esperava l’acomiadament “tan aviat” i que es veia amb forces de treure l’equip del pou ara que els lesionats es recuperen

José Antonio Gordillo es va acomiadar de l’afició del Nàstic amb una compareixença de premsa en què va afirmar que la seva destitució “no és justa” i que no l’esperava tan aviat, ja que diu que es veia amb forces de treure l’equip del pou de la classificació, sobretot ara que alguns jugadors lesionats es recuperen i que d’altres assoleixen el to físic adequat. “És un dia trist, de decepció”, va dir Gordillo, que va recordar que quan el club el va cridar a tres jornades del final de la temporada passada no s’ho va pensar. “Des de llavors ha sigut una cursa d’obstacles que hem anat trampejant. Al final no ha pogut ser, els resultats són els que manen.” L’entrenador andalús va agrair el suport dels jugadors i el cos tècnic, i l’oportunitat que li va donar el consell d’administració d’entrenar el Nàstic, tot i que lamenta que no hagi tingut més paciència. “El que compta al final són els resultats i s’han de prendre decisions. Fa temps que estic en aquest món i ho entenc”, va admetre Gordillo, que creu que l’equip té potencial per aconseguir la permanència i el club per créixer ara que ha eixugat el deute.

LA REACCIÓ

Ha sigut una cursa d’obstacles que hem anat trampejant. Al final els resultats són els que manen
José Antonio Gordillo
exentrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)