Nàstic

“El tema mental és la clau”

Nàstic. Enrique Martín es marca com a primer objectiu treure el caràcter de l’equip per fer-lo intens, contundent, sòlid i disciplinat. “A partir d’aquí sortirà la qualitat, que ja hi és”, assegura

La presentació d’Enrique Martín com a nou entrenador del Nàstic va ser un compendi de la filosofia de l’experimentat tècnic navarrès, acostumat a fer reaccionar equips en mala dinàmica. “El tema mental és la clau”, va afirmar el substitut de José Antonio Gordillo, que es marca com a primera fita treure el caràcter de l’equip i dotar-lo d’intensitat, contundència, solidesa, seriositat i disciplina. “A partir d’aquí sortirà la qualitat, que és més senzill perquè ja hi és”, assegura l’exentrenador, entre molts d’altres, del Terrassa, l’Osasuna i l’Albacete, al qual l’apassiona enormement, tal com va dir, gestionar un grup nou i fer que cada futbolista tregui el millor de si mateix per beneficiar el conjunt. “I aquest grup m’inspira confiança”, afirma Enrique Martín, pel qual “la intensitat és innegociable”. El nou tècnic grana va posar com a exemple d’aquesta circumstància el mateix Nàstic, que “quan en les dues últimes temporades es jugava la permanència se’n va sortir perquè hi va posar intensitat i perquè ja tenia qualitat”. Un altre factor innegociable ha de ser, pel navarrès, la “il·lusió”, i es posa com a exemple ell mateix: “No he vingut com un jubilat a prendre el sol a Salou. És un club seriós i amb molt bona predisposició i es mereix que ho doni tot. Estic molt motivat.”

En la presentació, el president, Josep Maria Andreu, va assegurar que ja feia temps que volien que Enrique Martín entrenés el Nàstic, i ell va assegurar que sent una estima especial cap al club tarragoní des que s’hi va enfrontar com a jugador fa anys i, últimament, com a tècnic d’Osasuna en la fase d’ascens a primera divisió del 2016, “en un camp ple i molt bonic”. Al tècnic grana no li fa res que l’etiquetin com a entrenador revulsiu –“no m’importa, m’agraden els reptes i ajudar la gent, soc feliç i un privilegiat”, diu–, no mira enrere a comptar quants tècnics ha destituït els últims temps el Nàstic –“el futbol i la vida són així, i cal mirar endavant”– i, en conclusió, no l’espanta el repte: “He viscut sempre en el fang i, per tant, la situació de l’equip no em preocupa, em motiva.”

LES PRIMERES IMPRESSIONS

La intensitat és innegociable. També ho és la il·lusió, començant per mi: no he vingut com un jubilat a prendre el sol a Salou
He viscut sempre en el fang i, per tant, la situació de l’equip no em preocupa, em motiva
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)