Territorial

La fortalesa del Banyoles, a prova

1a catalana. El conjunt del Pla de l’Estany iguala la millor arrencada a primera catalana de l’última dècada i aquesta setmana afronta el repte de mantenir el bon rendiment a casa contra el Vilassar, segon classificat i invicte en la lliga

En els últims deu anys, el Banyoles ha competit en la primera catalana en cinc ocasions i el rendiment que l’equip d’Adam Fontes està obtenint aquest curs passades vuit jornades iguala el millor registre de punts aconseguit fins ara. L’escenari, doncs, és gairebé idèntic al que es vivia en la temporada 2013/14, quan els banyolins també tenien 14 punts però ocupaven el quart lloc en comptes del cinquè actual. Aquell bon inici de curs es va traduir en una temporada que va acabar amb els blanc-i-blaus salvats tranquil·lament. “Tenim un grup important de jugadors que es manté del curs passat, en què ens vam salvar en l’últim moment i es va patir moltíssim. Vam pagar el fet de ser nous, allò ens va fer créixer i aquest any ja sabem molt més com funciona la categoria. Hem començat bé i això ens dona confiança per continuar amb la feina que estem fent”, explica l’entrenador, Adam Fontes.

El Banyoles viurà una bona prova aquest diumenge, en què rebrà a casa el Vilassar, un dels dos equips, juntament amb el Girona C, que encara no han perdut. “A casa hem sumat tres victòries i un empat contra rivals molt durs. El Vilassar encara fa pujar més el nivell d’exigència perquè té una plantilla amb futbolistes de categoria superior i amb l’únic objectiu de pujar”, remarca Fontes.

EL PROTAGONISTA

L’experiència del curs passat ens ha fet créixer a tots. Sabem més com funciona la categoria i això ens ha ajudat a començar millor
A casa estem bé, però el Vilassar ens farà augmentar el nivell d’exigència. Són un gran equip
Adam Fontes
Entrenador del Banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)