3a divisió FEF

La solidesa del Prat, a prova

3a divisió. El conjunt potablava, que no ha encaixat cap diana en deu partits, visita el camp de l’equip més golejador, el Llagostera, amb la fita de superar-lo en la taula i situar-se líder

El gruix dels partits de tercera divisió d’aquest cap de setmana es disputaran avui, ja que dimecres hi ha jornada intersetmanal. Tots els equips, doncs, miraran d’aprofitar la setmana de tres partits per anar afermant els seus objectius. Això sí, cal anar a pams. Per començar, aquesta tarda hi haurà un autèntic partidàs al camp del líder. El Llagostera rebrà la visita del seu perseguidor més immediat, un Prat que encara no ha perdut ni ha encaixat cap gol. Els dos equips afronten el partit amb un objectiu entre cella i cella: acabar la jornada al capdavant de la classificació. “Hem treballat molt seriosament durant tota la setmana per saber-lo afrontar i per poder tirar-ho endavant”, afirma el tècnic potablava, Pedro Dólera.

Una miqueta més lluny d’aquests dos conjunts hi ha el seu perseguidor més immediat: l’Hospitalet. El bloc riberenc, que ha perdut dos dels darrers tres partits –els disputats a camp contrari–, intentarà demà que la seva solvència com a local –14 punts de 15 possibles– li serveixi per derrotar el Cerdanyola. Val a dir, això sí, que el repte no serà fàcil, ja que l’equip vallesà està en estat de gràcia i enllaça cinc jornades sense perdre i tres victòries. L’Horta, que és quart, també mirarà d’aprofitar el partit d’avui per afermar-se en zona d’ascens. El conjunt barceloní, una de les revelacions d’aquesta temporada, visita una Pobla que vol acostar-se a dalt de nou. A un punt de l’Horta hi ha el Granollers i el Vilafranca, que viuen moments dolços i intentaran fer-se valdre per assaltar la zona d’ascens. Els vallesans reben un Figueres irregular i els penedesencs es desplacen al feu del Santfeliuenc, un equip que necessita el triomf per sortir de la zona de descens.

Centrar-se en la lliga

A Sant Andreu ja fa dies que es parla del partit de copa de dimarts contra l’Atlético de Madrid, un fet que preocupa tant el president com el cos tècnic, que volen que l’equip se centri en la lliga. L’objectiu, després de dos empats, és aconseguir la victòria en un derbi barceloní que feia 51 anys que no es disputava. Els quadribarrats, això sí, es trobaran amb un Sants que anirà a mossegar, ja que va necessitat de punts.

També urgeixen els punts al Martinenc. L’equip és cuer i visitarà demà una Fundació Grama que està en la seva lluita. D’altra banda, el Reus B i el Castelldefels, que juguen demà a Cambrils, miraran d’afermar-se a la zona còmoda, mentre que l’Ascó vol tallar la mala ratxa amb una victòria contra l’Europa. El Terrassa, per la seva part, té la fita d’acostar-se de nou a dalt amb un triomf en el derbi contra el San Cristóbal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)