3a divisió FEF

Recuperar la bona dinàmica

3a divisió. El Figueres visita el camp del Granollers (18 h) disposat a recuperar-se ràpidament de la derrota contra el Llagostera i mantenir viva la bona ratxa de resultats que havia iniciat

Tot i perdre en l’últim partit a Vilatenim contra el Llagostera (0-1), el Figueres imposa de veritat després dels fitxatges d’Hostench, Ferrón i Sergio Álvarez i per això avui vol recuperar al camp del Granollers (18 h) la bona dinàmica de resultats que tenia abans del duel de la demarcació. “Després d’una derrota sempre vols tornar a sumar ràpidament i ara volem tornar a la bona línia que dúiem, i és que tot i la derrota les sensacions van ser bones”, valora el tècnic, Joan Esteva, conscient que amb una plantilla més àmplia l’equip té més recursos que al setembre per afrontar una setmana de tres partits. “Els partits que tenim són difícils però els afrontem amb la sensació que tenim més recursos i la possibilitat de gestionar millor la plantilla per aquests dies de tanta càrrega”, afirma.

Del que també és conscient la Unió és que guanyar avui al municipal del carrer Girona no serà senzill, i és que el Granollers està en un moment dolç, és cinquè en la classificació i ha guanyat el Vilafranca (2-0) i empatat contra el Sant Andreu (0-0) i l’Europa (0-0) en els últims tres partits a casa. “Està ben treballat i té un futbol associatiu, amb bon tracte de la pilota i bastant ofensiu. És un joc similar al nostre i pot ser un partit obert”, analitza Esteva, que tindrà les baixes de Joan Pons, per lesió, i Canal, per sanció.

El Granollers està ben treballat i té un futbol associatiu, amb bon tracte de la pilota i sent ofensiu
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)