2a divisió FEF

La selecció natural

Pas important. L’Olot visita El Clariano d’Ontinyent en un duel vital que el podria situar de nou més a prop de la part alta que de la baixa. Els olotins volen la tercera victòria a domicili

L’Olot visita El Clariano per enfrontar-se a l’Ontinyent (a les 12 h), un rival de característiques semblants a les dels olotins, que també va començar la lliga amb bon peu però que en l’actualitat travessa un sotrac de resultats –quatre jornades sense vèncer– que li ha fet perdre pistonada en la taula i marge respecte al descens directe.

La plantilla dirigida per Raúl Garrido també travessa una ratxa negativa després de sumar només tres punts dels darrers quinze en joc, però la igualtat en el grup els atorga una altra oportunitat de pujar algun graó en la taula i mantenir o, en el millor cas, ampliar el marge respecte al descens, actualment a dos punts. “Abans de la pretemporada hauríem firmat tenir els punts que hem sumat i estar en la posició que estem. Hem de ser exigents i tenir la il·lusió de créixer, però també hem de ser realistes”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que veu l’equip confiat i amb la moral alta: “Evidentment que l’equip creu en ell mateix. Contra el Lleida, una plantilla feta per pujar, vam sotmetre el rival durant moltes fases del partit. Hem de treballar les petites desconnexions que contra grans rivals ens penalitzen massa.”

L’experiència del rival

Garrido coneix molts jugadors de l’Ontinyent ja que la majoria han competit en els darrers anys en altres equips valencians, una zona de control del tècnic olotí i del seu ajudant, Kevin Martínez. “L’Ontinyent té jugadors experimentats a segona B. Són molt competitius i saben el que costa guanyar un partit en aquesta categoria. Serà un enfrontament dur davant d’una afició que pressiona molt i en un context diferent, ja que el camp és d’herba artificial però de dimensions grans”, diu Raúl Garrido, que tindrà la baixa de Jose i el dubte de Barnils a l’eix defensiu i que tornarà a donar l’alternativa a Aspar si manté la línia de tres centrals. Si no ho fa, les alternatives són múltiples per al valencià, que això sí, haurà d’injectar múscul i altura davant el joc que pot plantejar el rival.

LA PRÈVIA

L’Ontinyent té jugadors amb molta experiència a 2a B. Són molt competitius i saben el que costa guanyar un partit en aquesta categoria
Hem de ser exigents i tenir la il·lusió de créixer, però també hem de ser realistes
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)