El Terrassa esvaeix tots els dubtes de cop en el derbi egarenc

Estrena. Era la primera vegada en la història que es disputava aquest derbi a tercera divisió

TERRASSA 2 SAN CRISTÓBAL 1

TERRASSA:Ortega; Yayá, Pallàs, Savall, Guti; Carreón, Guzmán, Coro (Imaz, 70’); Daisuke, Arranz (Serramitja, 76’) i Nils (Clotet, 84’).SAN CRISTÓBAL:Lledó, Prado, Karim, Àlex Alba, Cristian, Sergi Martínez, Vilajosana (Elliott, 61’), Víctor, Hassen, Kevin (Cabrera, 72’) i Mario (Diawara, 67’).GOLS:1-0 (36’) Yayá. 2-0 (43’) Carreón. 2-1 (93’) Àlex Alba.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Carreón, Guti, Savall i al visitant Prado.PÚBLIC:Uns 750 espectadors.COMENTARI:El Terrassa va sortir reforçat del primer derbi egarenc a tercera contra un San Cristóbal que arribava en dinàmica positiva. En un inici mogut, Hassen va tenir una bona ocasió per obrir la llauna. Els locals van reaccionar bé i Yaya va fer l’1-0 a la sortida d’un córner. I poc després, Carreón va aprofitar el rebot a un xut de Daisuke per situar el 2-0 a pocs minuts del descans. Amb la feina feta, el Terrassa va saber defensar-se i Alba va anotar el gol dels parroquials en l’afegit.