2a divisió FEF

Noquejats pel líder

2a divisió B. El Lleida resisteix durant tot el primer temps però acaba cedint els punts contra el líder per culpa d’un córner just abans del descans

LLEIDA 0 HÈRCULES 1

LLEIDA:Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano, Joan Oriol; Cano (Pedro Martín, 71’), Albístegui, Calavera, Mousa (Artiles, 61’); Almagro (Alpha, 55’) i Juanto.HÈRCULES:Falcón; Álvaro (Adrián, 77’), Samuel, Pol Bueso, Nani; Pol Roigé (Alvarado, 72’), Fran Miranda, Diego Benito, Chechu Flores; Juli (José Fran, 56’) i Carlos Martínez.GOL:0-1 (45’) Álvaro.ÀRBITRE:Sureda Cuenca.T.G.al local Tano; als visitants Fran Miranda i José Fran.

Totes les bones ratxes tenen el seu final, i ahir el Lleida Esportiu es va acomiadar de la imbatibilitat després de deu jornades en què s’havia mantingut com l’únic equip invicte del grup. Ho va fer contra l’Hèrcules, ferm líder de la categoria, i per culpa d’una jugada d’estratègia en l’última acció de la primera part. En un córner servit per Pol Bueso, el jove lateral Álvaro Pérez, absolutament sol al cor de l’àrea, va rematar als nassos de Pau Torres, que poc va poder fer per evitar l’únic gol del partit. Un error defensiu que va condemnar els de la Terra Ferma.

Fins aquell moment s’havia vist un duel d’iguals i entre dos equips molt compensats i ben plantats sobre el terreny de joc. De fet, tant els d’Albadalejo –molt enfadat al final del partit– com els de Planagumà van concedir molt poc i no van oferir espais al seu rival. Després del descans, el Lleida va posar una marxa més per intentar la remuntada, però no va gaudir de gaires ocasions contra un Hèrcules que es va saber defensar i que va demostrar per què és el líder. Ni l’entrada d’Alpha ni la de Pedro Martín, amb molèsties físiques durant la setmana, van poder evitar que el Lleida patís la primera derrota.

Al final del partit hi va haver un enfrontament entre part de les dues aficions que va acabar amb càrregues policials i un mosso d’esquadra ferit.

ELS VESTIDORS

No pot ser que deixem que el rival tingui un home sol dins de l’àrea. Tenim un problema
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)