2a divisió FEF

L’Olot empata a Ontinyent i torna a sumar (0-0)

2a divisió B. En un duel marcat per les bones actuacions dels dos porters, els de la Garrotxa han pogut sumar un punt i trenquen una dinàmica de dues derrotes consecutives

L’Olot ha aconseguit sumar un punt en la sempre difícil visita a El Clariano. En el duel contra l’Ontinyent jugat aquest migdia, els de la Garrotxa han protagonitzat una molt bona primera meitat i han mantingut el nivell en la segona, però la falta de punteria i l’encert del porter de l’equip blanc-i-negre, Carlos Craviotto, han evitat que els olotins poguessin tornar amb els tres punts. En l’aspecte positiu, destacar també que els de Raúl Garrido han deixat la porteria a zero per quarta vegada aquesta temporada.

La primera part de l’Olot ha sigut molt bona però la manca d’encert en els metres finals ha evitat que els de la Garrotxa marxessin al descans amb avantatge al marcador. De fet, si s’ha de destacar un nom dels primers 45 minuts és el del porter català de l’Ontinyent Carles Craviotto, que ha fet diverses aturades de mèrit.

En la represa, les forces s’han igualat i si bé l’equip valencià ha estirat les seves línies, l’Olot també ha continuat creant ocasions per avançar-se en el marcador. En aquesta segona meitat, el protagonisme dels porters ha sigut compartit i tant el local Craviotto com l’olotí Ginard han sabut tancar amb pany i clau els seus dominis. En el darrer sospir del duel, Marc Mas ha disposat d’un última oportunitat per aconseguir el gol de la victòria amb una mitja volta que ha rebutjat el porter ontinyentí (89’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)